Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un paisatge muntanyós i ennuvolat i la cara de Jorge Rey

Una nova predicció de Jorge Rey: el temps els pròxims mesos ens sorprendrà

Jorge Rey recorre a les cabanyoles per pronosticar el temps fins a final d'any

Les cabanyoles de Jorge Rey han tornat a parlar. El jove aficionat a la meteorologia avança el temps que ens espera fins a finals d'any i ha anunciat unes quantes sorpreses.

Un cop més, el jove s'avança a tots els altres. En aquesta ocasió s'atreveix a predir el que passarà els pròxims tres mesos. Fins i tot, ja adverteix de la situació que ens espera durant Nadal.

Al seu canal de YouTube fa un resum també del temps que hi haurà durant els pròxims dies. Jorge Rey ja havia advertit fa temps que el pont del Pilar estaria passat per aigua i no es va equivocar. Durant el cap de setmana les pluges han fet acte de presència al nord-oest de la Península.

Segons van predir els experts, el mercuri baixaria uns quants graus, però encara mantindrem unes temperatures molt agradables. I és que els valors tèrmics continuaran estant per sobre del que és habitual durant aquestes dates.

Com serà el temps al novembre i al desembre?

Molts es preguntaran quin temps ens deixarà la tardor. Ara, el jove torna a recórrer a un dels mètodes tradicionals per pronosticar el que tindrem fins a finals d'any.

«Novembre i desembre ens deixaran, segons les cabanyoles de Jorge Rey, unes primeres quinzenes de més estabilitat», apunta. Per la seva banda, al segon tram d'aquests mesos predominarà una «inestabilitat més gran».

Confirma que passarà una cosa molt semblant al que estem experimentant aquest octubre. Hi ha un tram inicial de bon temps, però s'aprecia un empitjorament a la part final.

Hi haurà pluges i fred per Nadal?

Jorge Rey també es va pronunciar sobre les dates nadalenques, molt esperades per la majoria. «L'època de Nadal, que no ha de ser el dia de Nadal, ens deixaria un ambient de temperatures suaus, no fredes», avança. Això sí, preveu «l'arribada de borrasques, de pluges», per a aquestes jornades.

Pel que fa al dia de Cap d'Any, «podria ser sec», afirma. En qualsevol cas, recomana seguir amb atenció totes les actualitzacions que farà al seu canal.

De moment, «ens quedem amb allò que vam dir al juny». Manté que ens espera per davant una «tardor humida i, per això, el moviment anticipat a la natura». Però pel «fred caldrà esperar a l'hivern», anticipa.