Imatge dels presentadors de 'La Marató de TV3' de l'any 2022

TV3 anuncia qui presentarà la nova edició de 'La Marató': tot el que se sap

Ja se sap qui presentarà el programa

Queda poc més de dos mesos per a 'La Marató de TV3', la jornada de sensibilització i investigació que cada any organitzen TV3 i Catalunya Ràdio. Dedicada a la salut sexual i reproductiva, ja se sap qui la presentarà aquest any.

I és que, segons ha avançat En Blau, la CCMA ha decidit que aquest any el programa sigui conduït només per un únic presentador, igual que en els vells temps. Així, una única cara serà l'encarregada de presentar el programa més important de tot l'any de la cadena.

Segons han avançat, no es tracta d'algú que és de la casa i que ja compta amb un programa a la televisió o a la ràdio. Es tracta de Laura Rosel, que aquesta última temporada ha quedat totalment desfasada de la ràdio pública.

Laura Rosel serà la presentadora de 'La Marató'

Laura Rosel que, actualment, s'ha quedat sense programa a la CCMA és l'aposta per presentar el programa. Serà qui agafarà el relleu d'Arianda Oltra, Helena García Melero, Agnès Marquès, Eloi Vilà, Quim Masferrer i Roger Escapa, els presentadors de l'any passat.

Així mateix, tot i no tenir cap programa fix, Rosel tornarà a situar-se entre els indiscutibles de la corpo. Serà ella l'única cara de 'La Marató 2023', el programa especial de la CCMA dedicat a la salut sexual i reproductiva.

La realitat és que aquest és un tema “conegut” per a Laura Rosel. Doncs, ha estat l'encarregada de presentar 'Generació Porno', una sèrie documental que aborda la problemàtica educació sexual que reben els joves i els adolescents.

Tot i que en les primeres entregues va semblar no haver aconseguit les dades que s'esperaven, Laura Rosel va conseguir ser líder. Ho va fer a l'última emissió registrant un 9,8%. Ara, després d'haver acabat el programa, s'enfronta a un altre dels seus grans reptes com a periodista: serà la presentadora de 'La Marató', la jornada estrella per a molts catalans.

Experiència no li falta a Rosel. Tot i les seves anades i vingudes a la televisió, sempre l'han contractada per presentar especials. Tot i això, segueix sense tenir un programa fix, ja sigui setmanal o diari.

De moment, si la notícia es confirma, Rosel tornarà a la pantalla el proper 17 de desembre per presentar el que serà el seu programa més difícil.