Foto de la nova sèrie de TV3, 'Bojos per Molière'.

La nova sèrie de TV3 que promet seguir els passos de 'Merlí': s'estrena aquest dilluns

Aquesta nit s'estrena 'Bojos per Molière', la nova aposta de TV3

TV3ja ho té tot a punt per a l'estrena aquesta nit a les 22:05 h dels dos primers capítols de 'Bojos per Molière', la nova sèrie d'Héctor Lozano. Una ficció que comparteix creador i guionista amb 'Merlí' i que promet ser tot un èxit.

I és que la que es podria considerar la seva predecessora, la primera producció a la televisió de Lozano, va triomfar arreu del món, gràcies a la compra de la plataforma de streaming Netflix, i que va fer que el català se sentís internacionalment i convertint-se en la sèrie més popular de TV3.

I una bona mostra que aquest èxit tan inesperat que va viure 'Merlí' podria tornar-se a repetir és que la sèrie compta amb Elisabet Casanovas, que donava vida a la Tània.

Ara, l'actriu es posarà a la pell de la Kàtia, una de les protagonistes d'aquesta nova ficció coral, juntament amb el Ferran (Albert Salazar), l'Eloi (Ferran Rull), la Júlia (Marina Roura), el Rem (Alejandro Bordanove) i el Víctor (Marc Balaguer).

L'Institut del Teatre, l'escenari principal

Ambientada en la Barcelona del 1997, aquesta nova sèrie, que comptarà amb 8 capítols en aquesta primera temporada, seguirà un grup que joves que formen part del primer curs de la seva promoció de l'Institut del Teatre.

La ficció pretén, amb un punt d'humor, dirigir-se especialment a un públic juvenil. «És sobre joves amb ganes d'aprendre i d'esforçar-se per arribar a viure d'una cosa tan complicada com el teatre», asseguren els seus creadors.

«La sèrie és passió, il·lusió i ganes d'aprendre, tot el que fa del teatre un ofici», comentava Elisabet Casanovas a la presentació de 'Bojos per Molière'. Una il·lusió amb què no només se sentiran identificades les persones que tinguin més relació amb aquest món, sinó també qualsevol que empatitzi amb els personatges.

Tanmateix, i com afirma Héctor Lozano, el fet d'estar ambientada en l'Institut del Teatre que li dona un «toc molt personal». I és que una gran part dels actors que formen part de la sèrie hi han estudiat i s'hi han format.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp