La porta del local social ha quedat destrossada.

Fan noves destrosses a la Colònia Ferroviària de Sant Vicenç de Calders

Han destrossat una de les portes històriques del local d'exposicions

L'Associació Familiar Ferroviària de Sant Vicenç de Calders ha tornat a lamentar els actes de vandalisme que han patit a un dels seus locals. Per segona vegada aquest any 2019, alguns desconeguts han entrat a un dels locals socials de l'associació i han provocat destrosses, en aquest cas, a una de les portes històriques, que ha quedat rebentada. Aquest és el local on els veïns fan activitats i xerrades, tot i que sembla que, en aquesta ocasió, no han robat res.

El passat mes de març, des de l'associació ja van denunciar que els havien entrat en aquest mateix local social. En aquella ocasió, els assaltants van trencar els vidres i es van endur un televisor. De la mateixa manera, fa un parell d'anys el local afectat per un acte similar va ser la biblioteca, d'on els lladres es van endur les canonades de la instal·lació d'aigua, a més de deixar-ho tot completament regirat.

Denuncien «seguretat i mal ambient»

Tal com ja van fer el passat mes de març, des de l'Associació Familiar Ferroviària han tornat a lamentar «la inseguretat i el mal ambient» que hi ha al Barri Ferroviari i al voltant de l'estació de Sant Vicenç de Calders des de «fa molt temps». Per això reclamen solucions immediates i una presència policial més gran. Un dels principals maldecaps que té el barri són les ocupacions que pateixen en un dels pavellons.

A principis d'aquest any 2019, l'Ajuntament del Vendrell va mantenir reunions amb Adif per negociar la cessió de la propietat, que ara mateix és del gestor d'infraestructures, al consistori. Tot i que des de l'Ajuntament estaven disposats a acceptar la propietat, aquesta cessió havia de venir acompanyada de diferents inversions de millora a través de la declaració de Bé Cultural d'Interès Local (BCIL). De moment, no hi ha hagut més notícies sobre aquestes negociacions.  

També et pot interessar:

Els pavellons del Barri Ferroviari del Vendrell. | BP Diari