Imatge d'arxiu d'una oficina de Correus

Gran oferta de feina a Correus a Catalunya amb més de 18.800 llocs disponibles

Les sol·licituds podran enviar-se fins a la pròxima setmana

Correus ha obert la seva borsa d'ocupació a Catalunya amb una oferta de 18.810 llocs de treball a Catalunya, segons un comunicat de la companyia aquest dijous.

En tota Espanya, ha rebut en els últims tres dies 119.934 sol·licituds des que va obrir la borsa d'ocupació per a donar cobertura temporal a 128.021 llocs operatius en tota Espanya durant els pròxims anys, en llocs de repartiment a peu, moto, classificació i atenció al client.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Es podran presentar les sol·licituds fins al 17 de febrer

L'empresa pública recorda que el termini per a presentar les sol·licituds de manera en línia continua obert fins al 17 de febrer i es valorarà tant l'experiència com mèrits relatius a formació, idiomes o competències digitals, entre altres.

Els llocs temporals oferts en aquesta borsa d'ocupació són per a un màxim de sis mesos, per la qual cosa, al llarg de tota la seva extensió, generaran més de 128.021 llocs de treball de manera rotatòria.

Els aspirants poden sol·licitar una o dues borses d'ocupació de la mateixa província o província limítrofa segons els diferents llocs i les places per modalitat de jornada. Es pot optar entre diferents categories, com a atenció al client, agent i classificació, repartiment 1 i serveis rurals motoritzats o repartiment 2 i serveis rurals no motoritzats, a temps complet, temps parcial amb distribució diària o parcial per dies.

Els candidats han d'adjuntar els documents que acreditin els mèrits relatius a la seva titulació acadèmica, anglès i llengua oficial autonòmica a la seva sol·licitud 'en línia'. Entre les dades personals també han d'indicar el telèfon mòbil i correu electrònic, tots dos imprescindibles, tant per a la gestió de la sol·licitud com per a rebre les ofertes d'ocupació si finalment queda inscrit.

Ofertes per a llocs indefinits

Correus defensa amb aquestes borses d'ocupació «reafirmar la seva aposta per l'ocupació estable i de qualitat com la millor garantia per a continuar oferint el millor servei a tota la ciutadania». En aquest sentit, durant 2020 un total de 4.005 persones es van incorporar com a treballadors fixos en la companyia en el marc del procés de consolidació d'ocupació temporal.

En l'actualitat, la companyia de correus postal i paqueteria té oberts dos processos més per a l'ingrés de personal laboral indefinit: 3.421 provinents de la convocatòria de 2019 i 3.254 de la convocatòria de 2020.

En les bases recollides en la web de Correus es pot consultar tota la informació relativa als requisits i als mèrits que els aspirants han de reunir data 17 de febrer perquè siguin valorats, com l'antiguitat i acompliment, nota obtinguda en l'últim examen d'ingrés, cursos de formació, permisos de conducció, llengües oficials autonòmiques i anglès i formació acadèmica.