Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Una dona parla per telèfon fix, i al cercle, el logotip de Vodafone

La novetat de Vodafone per als més grans que segueixen utilitzant el telèfon fix

Vodafone pensa en la gent gran i posa a disposició una tarifa on només cobren pel telèfon fix

Vodafone ha llançat una oferta especial per a aquells que prefereixen fer servir només el telèfon fix. Aquesta tarifa està dissenyada perquè puguis parlar amb els teus amics i familiars sense preocupar-te per la durada de les trucades.

Amb la tarifa de telèfon fix de Vodafone, tindràs trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals per només 14,60 euros al mes. Per tant, no caldrà contractar altres serveis com ara mòbil, fibra o televisió. Només es paga per fer servir el fix.

Una dona gran escrivint al seu telèfon mòbil amb les ulleres posades
L'oferta de Vodafone està pensada per a gent gran | Getty Images

Què inclou la tarifa de telèfon fix de Vodafone?

La tarifa de telèfon fix de Vodafone és molt senzilla i transparent. Inclou una sèrie de característiques molt interessants

  • Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals.
  • Sense recàrrecs addicionals: el preu inclou impostos i quota de línia.
  • Permanència d'un any.
  • Alta de línia gratuïta.

A més, amb aquesta tarifa de Vodafone, podràs emportar-te el telèfon fix on vulguis. Això significa que si marxes de casa unes hores o de vacances, podràs continuar realitzant i rebent trucades sense problemes. La targeta SIM del telèfon fix és portàtil, cosa que et dona una gran flexibilitat.

Vodafone explica qui se'n pot beneficiar

Aquesta oferta de telèfon fix de Vodafone està pensada per a qualsevol persona que necessiti una línia fixa sense complicacions. Tot i això, Vodafone ha posat especial atenció en les persones més grans.

La tarifa està adaptada a les seves necessitats, oferint una solució senzilla i sense extres innecessaris. Per als jubilats, aquesta tarifa és ideal perquè els permet estar sempre connectats amb amics i familiars.

Muntatge amb una botiga de la companyia Vodafone i una persona aguantant el mòbil a la mà
Vodafone també ofereix el telèfon fix gratis si es contracta mòbil i fibra | Europa Press, Pexels

Un altre avantatge de la tarifa de telèfon fix de Vodafone és la seva compatibilitat amb qualsevol solució de Teleassistència del mercat, com la de Creu Roja. Això és especialment útil per atendre qualsevol persona al domicili davant de qualsevol circumstància o emergència.

Per què triar la tarifa de telèfon fix de Vodafone?

Si per alguna cosa es caracteritza aquesta tarifa de Vodafone, és per la transparència. No hi ha lletra petita ni recàrrecs ocults, tot està inclòs al preu de 14,60 al mes.

Es tracta d'una solució senzilla pensant en la gent gran, que acostumen a ser els principals usuaris. A més, pots emportar-te el telèfon fix on vulguis, gràcies a la targeta SIM portàtil.

Logo de Vodafone a una botiga de la companyia telefònica a Madrid.
Molts clients continuen utilitzant el telèfon fix | Europa Press

Si en algun moment consideres que en necessites més, Vodafone també té ofertes de fibra i mòbil, així com ofertes d'internet a casa. Aquestes ofertes inclouen el telèfon fix totalment gratuït i et permeten navegar a màxima velocitat.

En resum, la tarifa de telèfon fix de Vodafone és una opció excel·lent per a aquells que busquen una solució senzilla i econòmica per mantenir connectats. Amb trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals, sense recàrrecs addicionals i amb la possibilitat d'emportar-te el telèfon on vulguis, aquesta oferta és difícil de superar.