Imatge de Jordi Pujol sortint d'un cotxe

Novetats en la malaltia de Jordi Pujol: Ja ha superat la pitjor part

La família de Jordi Pujol no tem per la seva vida

Aquest dilluns rebíem la notícia de l'ingrés hospitalari de l'expresident de la GeneralitatJordi Pujol. Segons les dades proporcionades per la seva família i per diversos mitjans, Pujol va patir un ictus i va ser ingressat d'urgència a l'Hospital Sant Pau de Barcelona

Aquest dimarts al matí ha sortit a la llum l'estat de l'expresident i, a més, s'espera que al llarg del dia es publiqui un altre comunicat mèdic per part de l'hospital. Tanmateix, la informació que s'ha fet pública actualment, segons recull el mitjà Rac1, és que no es tem per la vida de Jordi Pujol. De fet, Jaume Padrós, el metge de capçalera de Pujol, en una entrevista amb el mitjà ja esmentat, ha explicat que «el pas més crític ja l'ha superat».

Jordi Pujol
L'ictus podria deixar-li seqüeles a Jordi Pujol | EP

Padrós també ha exposat en aquesta entrevista que «ha recuperat part de la zona afectada. És molt prematur, però confiem molt que es recuperi i millori. En les pròximes hores veurem com és aquesta recuperació». A més, també ha recuperat ja la parla. 

No obstant això, malgrat que el pronòstic és força favorable, s'ha de recordar que Jordi Pujol ja té 92 anys i aquest ictus podria deixar seqüeles importants a Jordi Pujol. Ara només queda veure com evoluciona l'expresident de la Generalitat

Les xarxes socials no han trigat a comentar la notícia

Jordi Pujol és un dels personatges claus de la història de Catalunya. En sortir la notícia del seu ingrés hospitalari els comentaris no s'han fet esperar a les xarxes socials. Tanmateix, malgrat que n'hi ha opinions de tota mena, les negatives agafen un pes més gran. 

De fet, n'hi ha qui no dubta en comparar-lo amb la reina Elisabet II i la seva recent mort. I és que l'expresident de la Generalitat va perdre la simpatia de molts catalans a causa dels casos de corrupció en el qual va estar presumptament implicat. 

D'aquesta forma, alguns usuaris comentaven «Jordi Pujol ingressat després de patir un ictus. Trist que el lladre més gran d'Espanya mori sense trepitjar la presó» o «Avui han ingressat a Jordi Pujol per un ictus. En aquesta vida ens enduem l'amor, l'afecte i com et recorden. I ell serà recordat com una vergonya de president malgrat que a ells això no els importa mentre tinguin els diners caiguts del cel. No tenen dignitat». 

▶️ El vídeo de la setmana

Tanmateix, els missatges de suport també han trobat el seu lloc i s'ha pogut llegir «Sobre en Jordi Pujol només diré que desitjo que es recuperi ben aviat. Esperem que demà les notícies siguin positives».