L'estat de salut real dels fills de Pablo Iglesias i Irene Montero després de l'ingrés

Els petits estan ingressats per una bronquitis

Pablo Iglesias i Irene Montero
Els fills de Pablo Iglesias i Irene Montero estan ingressats per una bronquitis | EP

Segons han explicat fonts pròximes a Irene Montero i Pablo Iglesias a 'La Vanguardia', els fills majors de la parella, Leo i Manuel, de dos anys, han estat ingressats a l'hospital madrileny Gregorio Marañón a causa d'una bronquitis. 

A pesar que ja portaven diversos dies malalts, no va ser fins al dissabte quan van ser traslladats al centre mèdic perquè la seva situació va empitjorar. 

Des de llavors, l'estat dels bessons ha millorat, però els metges han decidit deixar-los ingressats un temps més per precaució, encara que es preveu que rebin l'alta en les pròximes 24 hores. 

Ha estat precisament per aquest motiu que les agendes professionals de la parella s'han vist afectades. Irene Montero ja ha hagut de cancel·lar la compareixença que tenia prevista per a aquest dilluns a les 16.30 hores en el Congrés davant la Comissió d'Igualtat. 

Molt prematurs

Leo i Manuel van néixer prematurament el passat 3 de juliol del 2018 en el mateix hospital en el qual es troben ara ingressats, durant el sisè mes de gestació, és a dir, gairebé tres mesos abans del que es preveu, i en un part d'alt risc tant per a ells com per a Irene Montero.

No obstant això, gràcies al servei de nounats del centre mèdic tot va ser un èxit, encara que van haver de romandre diversos mesos en observació, fins a octubre d'aquest mateix any. Malgrat això, tots dos han evolucionat de manera satisfactòria en tots els sentits i els seus pares no han dubtat a agrair al Gregorio Marañón en diverses ocasions per la seva gran labor amb els bessons.

No va arribar a passar ni un any del naixement dels fills majors de Pablo Iglesias i Irene Montero, quan la parella va donar la benvinguda a la seva tercera filla, Aitana, l'agost del 2019. 
 

Missatges contradictoris

Des que va donar a conèixer la notícia de l'ingrés de Leo i Manuel, han estat moltes les persones que han enviat missatges d'ànim, on desitgen la recuperació dels bessons, a la ministra d'Igualtat i al vicepresident segon.

Encara que també hi ha molta gent que ha decidit enviar missatges d'odi, alguna cosa que ha desembocat en un fort rebuig i una gran polèmica en les xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari