Michael Schumacher quan va anunciar que es retirava de la Fórmula 1

Novetats sobre la salut de Michael Schumacher: «Malauradament va passar»

Jean Todt, exmànager de Ferrari, ha donat novetats sobre l'estat de Michael Schumacher

Arriben noves informacions sobre l'estat de salut de l'expilot de Fórmula 1, Michael Schumacher. Els aficionats a l'automobilisme encara recorden aquell dia de 2013 en què a Michael li va canviar la vida. Tots tenim a la memòria l'època en què l'alemany va ser el rival de Fernando Alonso durant els primers anys de carrera de l'asturià.

Han transcorregut més de vuit anys des que l'expilot va sortir de la pista mentre esquiava amb la seva filla i va impactar contra una roca. En aquell temps, Michael Schumacher ja feia dos anys que no competia a les pistes de la Fórmula 1.

El cop que va rebre va ser brutal li va provocar un greu traumatisme cranioencefàlic que el va tenir en coma mig any. Quan es va despertar, va ser traslladat a una clínica suïssa i al setembre de 2014 va tornar a casa per a prosseguir-hi el tractament.

Des de llavors, les notícies sobre com està de salut l'expilot són molt escasses i cap foto seva ha sortit a la llum pública, com ho ha volgut la seva dona, Corinna Schumacher.

El veritable estat de salut de Michael Schumacher

Jean Todt, exmànager de Ferrari i amic de l'alemany, ha parlat amb sinceritat sobre el paper que està exercint la dona de Schumacher. El que va ser la mà dreta de Michael i actualment és president de la Federació Internacional d'Automobilisme ha concedit una entrevista a 'Bild'.

Todt, que va ser l'home de confiança de Schumacher a Ferrari per a guanyar cinc mundials de pilots i set de constructors, ha sigut positiu. Ha donat notícies esperançadores sobre l'estat de salut de l'expilot, ja que ha afirmat que el seu amic progressa «gràcies a la feina dels metges i l'ajuda de Corinna».

Sobre Corinna, que ara viu amb la seva família en una vila mallorquina que va comprar a Florentino Pérez el 2017, exposa el següent: «Volia que Michael sobrevisqués i ho va fer, però amb conseqüències. Ara mateix està lluitant contra aquestes conseqüències i desitjo que a poc a poc les coses vagin millorant».

«Corinna no s'esperava una cosa així, però va passar i no va tenir elecció», ha assegurat. Amb tot, va destacar la importància de l'esposa de Michael perquè aquest segueixi vivint avui dia.

«He passat molt de temps amb Corinna des que Michael va tenir aquest accident tan greu. És una gran dona i ha assumit el comandament de la família. No tenia altra opció», confessa Todt.

«Quan corria, ella era el meu àngel de la guarda»

Michael Schumacher i Corinna es van casar el 1995. Es van conèixer a Le Mans després d'una carrera, quan ella era parella d'un altre pilot. «Compartim valors, i quan corria, ella era el meu àngel de la guarda», va dir l'alemany fa temps.

La dona de Schumacher és una apassionada del món de l'hípica, i aquesta afició l'ha heretat la seva filla, Gina-Maria. En tot moment, Corinna ha intentat que la jove, de 24 ays, visqui fora del focus mediàtic, i sembla que ho ha aconseguit.

Per contra, Mick Schumacher, l'altre fill del matrimoni, ha seguit els passos del seu pare a la Fórmula 1. Jean Todt també va parlar sobre el jove: «Mick és una de les persones que sempre tindrà un lloc especial al meu cor i al de la meva dona, Michelle».

Canviant de tema, el 15 de setembre Netflix estrenarà un documental dedicat a la carrera professional de l'expilot. Aquesta producció es diu 'Schumacher' i compta amb l'aprovació de la família de l'alemany. Hi podrem escoltar testimonis dels seus éssers estimats, així com d'excompanys de professió.