Una mà ensenyant una bola del sorteig de la Loteria de Nadal

Cau a Catalunya el segon premi de la Loteria de Nadal 2022

Els guanyadors s'emporten 125.000 euros per dècim premiat

Els nens de Sant Ildefons acaben de cantar el segon premi de la Loteria de Nadal, i el número premiat és el 04.074. Un esclat de joia s'ha apoderat del públic que segueix el sorteig des del Teatro Real de Madrid. El segon premi ha caigut a Olot (la Garrotxa), on s'han venut 45 sèries i 45 més a Puigcerdà (la Cerdanya).

El segon premi de la Loteria de Nadal, ha estat repartit per la comarca de la Cerdanya. Un altre dels municipis agraciats, a banda de Puigcerdà, ha estat Ger. El premi hauria tocat en una guarderia de la localitat gironina.

El segon premi del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal està valorat amb 1.250.000 euros. Això significa que els afortunats se n'emportaran 125.000 per dècim que contingui el nombre guanyador. Ara, a partir de la data d'avui, tenen tres mesos per cobrar el premi a qualsevol dels bancs associats.

Comprova el teu dècim aquí:

Com cobrar el premi si has sortit guanyador

T'ha tocat el segon premi del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal? Tots els premis més grans de 2.000 euros s'han de cobrar per transferència bancària o mitjançant un xec. A més, aquests premis estan subjectes a fiscalitat i Hisenda et traurà un 20% abans que arribi al teu compte corrent.

Fotomuntatge de la Loteria de Nadal
Comprova el teu dècim per saber si has guanyat.| CatalunyaDiari

Pots cobrar el premi des d'aquesta mateixa tarda a les 18:00 fins a les 18:00 hores del 22 de març de 2023. Pots fer-ho a qualsevol dels bancs associats de l'administració. Com ara Abanca, Banc Sabadell, BBVA, CaixaBank, Caja Sur Banco, Cajamar, Caja rural, Ibercaja, Kutxabank o Unicaja Banco.

Tots els premis superiors a 40.000 euros estan subjectes a fiscalitat i, per tant, no el cobraràs íntegre. En el cas del segon premi, Hisenda et treu el 20%, de manera que es quedaria amb 17.000 euros. Si has guanyat el segon premi, heu de saber que en total s'abonarà al vostre compte 108.000 euros.

Molts diners en joc

No has tingut sort amb el segon premi? No et preocupis perquè hi ha molts altres premis amb quantitats suculentes, així que has de comprovar bé els teus dècims. Al Catalunya Diari tenim un cercador que et dirà a l'instant si el teu dècim ha estat premiat amb alguna quantitat. El pots trobar a l'inici d'aquest article.

El Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal 2022 és especial perquè és el primer que se celebra sense restriccions després de la pandèmia. Però també perquè és el que reparteix més diners a tota la història d'aquest sorteig.

El sorteig s'està celebrant sense incidències remarcables i ja ha deixat alguns premis importants. Els primers afortunats ja estan destapant el xampany per celebrar la bona nova. I és que aquests premis són de molta ajuda en un context de crisi com el que estem vivint.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp