IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La constructora Núñez i Navarro és propietària de 2760 immobles valorats en 1.300 MER

L'empresa fou fundada fa quasi 70 anys per l'expresident del Barça Josep Lluís Núñez

La constructora Núñez i Navarro, amb seu al carrer del Comte d'Urgell de Barcelona
La constructora Núñez i Navarro, amb seu al carrer del Comte d'Urgell de Barcelona | GSV

La constructora Núñez i Navarro, fundada els anys 50 per l'expresident del Barça Josep Lluís Núñez, posseeix un conjunt d'immobles valorats en 1.300 milions d'euros; un número que significa un dels patrimonis familiars més grans a Catalunya. En referència a la titularitat, aquesta està repartida entre tres persones: Maria Lluïsa Navarro Obón —vídua de Josep Lluís Núñez— i els seus dos fills, Josep Lluís i Josep María.

Més de 2.760 dominis i una part en venda

La promotora és propietària de 60 edificis, 500 locals comercials, 700 habitatges, 350 despatxos, més d'una cinquantena de naus industrials i l'enorme xifra d'11.000 places d'aparcament. La plantilla està formada per 540 treballadors i una vintena de filials. Al preu estimat dels dominis cal sumar-hi els terrenys, solars, obres en curs i edificis en venda que sumen un total de 269 milions d'euros.

  

Grup NYN va percebre l'any 2018 una rendibilitat de 82 milions amb el negoci del lloguer de pisos, despatxos, locals comercials i industrials, i pàrquings, mentre que els hotels van significar un guany de 44 milions dins el balanç fiscal, tal com informa 'Metrópoli Abierta'. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari