Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d´un edifici de pisos exterior i una dona sorpresa

Oblida't ja de la hipoteca: la casa per entrar a viure que costa menys de 50.000 €

No perdis detall de la casa que farà fer un gir a la teva vida

Des de fa temps, les cases prefabricades s'estan convertint en una possibilitat cada vegada més robusta per a aquells que volen deixar de pagar una hipoteca i, sobretot, per gaudir dels avantatges que té aquesta classe de llar contra un habitatge de tipus tradicional.

Sobretot, el preu és una de les grans bondats d'aquestes cases prefabricades, si les comparem amb els habitatges d'obra nova. A més, també hem de ressenyar que la seva personalització va molt més enllà del que ens podem trobar en una casa a l'ús.

Si volem fer un ull a aquest tipus de cases que ens poden canviar la vida, hem de prestar atenció a companyies com Cubic House. Estem parlant d'una empresa espanyola que fabrica cases d'aquest tipus provinents de contenidors marítims 'High Cube'.

No gastis més diners a la hipoteca: la casa que desitjaves per menys de 50.000 euros

Aquesta companyia duu a terme l'estructura de la casa amb acer i el que fa és substituir els fonaments tradicionals de ciment forjat. Si ens fixem en les façanes de la casa, utilitza materials porcellànics i posseeix revestiment intern. Pel que fa als terres, recorre a fusta natural i reforça les parets amb pladur i acer galvanitzat.

A més, és un habitatge que disposa d'un reforçament de doble vidre i les teulades s'executen amb pedra natural a coberta i triple capa asfàltica. Com a molt, aquest tipus de construccions triguen a fer-se quatre mesos i no t'has de preocupar de res, ja que la companyia s'encarregarà de tot el procés.

Això sí, hi ha diverses diferències a l'hora de lliurar la casa, i és que les característiques del terreny i de casa poden modificar sensiblement aquest temps de lliurament.

Sens dubte, a l'hora de personalitzar l'habitatge, és un gran avantatge pel que fa als habitatges tradicionals. I és que pots triar el color dels materials, el disseny de la façana, els sanitaris, els terres i fins i tot com distribuir els interiors.

L'empresa Cubic House ens presenta el nou estil de vida a una casa prefabricada

A més, un altre dels grans avantatges d'aquestes cases prefabricades és que, com que són modulars, es podrien ampliar afegint despatxos, garatges o habitacions. Alhora, la garantia d'aquest tipus de cases arriba a un període de 10 anys. La instal·lació del sistema d'aerotèrmia s'inclou dins del preu.

Entre la documentació que inclou el preu de la instal·lació, no s'hi inclou la llicència d'obres, el projecte visat de l'arquitecte ni l'estudi topogràfic i tècnic. Has de tenir-ho en compte perquè, de la mateixa manera, tampoc  s'hi inclou l'electricitat, la connexió d'escomesa de l'habitatge a l'aigua ni l'alta dels subministraments.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Aquesta companyia tampoc costejarà la construcció de la base per a la fixació de l'habitatge a la parcel·la ni la descàrrega i el transport de l'habitatge ni el contenidor de residus ni la taxa de l'ajuntament.

El model 'Cúbic 30 metres quadrats' és un habitatge que es pot utilitzar com a annex de la principal i anar movent-lo quan un requereixi. Són 30 metres de superfície i té una habitació de 9 metres una cuina de 6, un menjador-saló d'11 metres i un lavabo de 4.

Muntatge amb una imatge d'una parella subjectant unes claus i una casa de joguina sobre un contracte hipotecari
Per poc més de 50.000 euros et pots fer amb la teva nova casa sense hipoteques | 89Stocker, Gpoint Studio

Entre els detalls que cal destacar a l'hora de comprar un tipus de casa prefabricada com aquesta, els compradors poden triar el color de la cuina. Allà hi podem trobar campana extractora i taulell de cuina, però no compta amb electrodomèstics.

Pel que fa al preu, un dels aspectes més importants a l'hora d'adquirir aquests habitatges, arriba als 49.594 euros sense IVA i 54.503 euros (IVA inclòs). Oblida't ja de la teva pesada hipoteca i comença una nova vida.