URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Les obres per renovar les rondes de Barcelona comencen aquest cap de setmana

Es faran dues fases per renovar l'asfalt de les rondes: la primera, aquest cap de setmana, i la segona del 17 al 18 d'agost
Obres a les rondes aquest cap de setmana | ACN

 

Les obres per renovar el paviment de les rondes de Barcelona començaran aquest cap de setmana amb la primera actuació. De divendres a diumenge es farà una primera fase de la renovació de l'asfalt, segons un comunicat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l'Ajuntament de la ciutat, i la segona tindrà lloc entre el 17 i el 18 d'agost.

 

Afectacions durant el cap de setmana

A causa de les obres, la circulació de vehicles a les rondes es veurà afectada tot el cap de setmana i hi haurà desviacions de trànsit. S'iniciaran pel carril ràpid de la C-32 sentit Besòs, de les 9 del vespre de divendres fins a les 8 del matí de dissabte, i es treballarà entre la sortida 13 i la incorporació 13. Mentrestant també es renovarà la calçada lateral de la C-32 sentit Besòs a l'altura de la Diagonal entre la sortida 11 i les incorporacions B-23 i B-20 (ronda de Dalt).

 

La mateixa matinada, de divendres a dissabte, i fins a les 12 del migdia, les tasques afectaran la rotonda de Sant Ramon de Penyafort a Sant Adrià del Besòs. Això afectarà les línies d'autobús H-16 i V-33 i les parades que fan al tram d'obres quedaran anul·lades.

Hi haurà afectacions al trànsit a causa de les obres | Cecile Vigoureux

Finalment la fase acabarà la nit de dissabte a diumenge, de les 23 de la nit fins a les 10 del matí, amb la millora dels ramals procedents de la C-58 destinació a la ronda de Dalt i el sector de Sant Andreu Industrial - La Maquinista. El trànsit de la C-58 i la C-33 es desviarà per la ronda Litoral, sentit Llobregat, fins a la sortida 30 (Bon Pastor) on es farà el canvi de sentit per tornar a accedir a la ronda de Dalt o arribar al Centre Comercial pel carrer de Potosí.

 

La segona i última fase es farà el cap de setmana de 17 i 18 d'agost

La renovació del paviment que es realitzarà a l'agost a la ronda de Dalt causarà una aturada de 24 hores, des de les 15 de dissabte 17 fins a la mateixa hora de l'endemà. Les tasques se centraran en el tram de la sortida 9 (Sarrià) i la incorporació 8 (Via Augusta) en sentit Besòs i en el tram entre la sortida 9 (Sant Gervasi) i la incorporació 9 (Sarrià) en sentit Llobregat.

 

També et pot interessar...