rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Les obres per renovar les rondes de Barcelona comencen aquest cap de setmana

Es faran dues fases per renovar l'asfalt de les rondes: la primera, aquest cap de setmana, i la segona del 17 al 18 d'agost
Obres a les rondes aquest cap de setmana | ACN

 

Les obres per renovar el paviment de les rondes de Barcelona començaran aquest cap de setmana amb la primera actuació. De divendres a diumenge es farà una primera fase de la renovació de l'asfalt, segons un comunicat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l'Ajuntament de la ciutat, i la segona tindrà lloc entre el 17 i el 18 d'agost.

 

Afectacions durant el cap de setmana

A causa de les obres, la circulació de vehicles a les rondes es veurà afectada tot el cap de setmana i hi haurà desviacions de trànsit. S'iniciaran pel carril ràpid de la C-32 sentit Besòs, de les 9 del vespre de divendres fins a les 8 del matí de dissabte, i es treballarà entre la sortida 13 i la incorporació 13. Mentrestant també es renovarà la calçada lateral de la C-32 sentit Besòs a l'altura de la Diagonal entre la sortida 11 i les incorporacions B-23 i B-20 (ronda de Dalt).

 

La mateixa matinada, de divendres a dissabte, i fins a les 12 del migdia, les tasques afectaran la rotonda de Sant Ramon de Penyafort a Sant Adrià del Besòs. Això afectarà les línies d'autobús H-16 i V-33 i les parades que fan al tram d'obres quedaran anul·lades.

Hi haurà afectacions al trànsit a causa de les obres | Cecile Vigoureux

Finalment la fase acabarà la nit de dissabte a diumenge, de les 23 de la nit fins a les 10 del matí, amb la millora dels ramals procedents de la C-58 destinació a la ronda de Dalt i el sector de Sant Andreu Industrial - La Maquinista. El trànsit de la C-58 i la C-33 es desviarà per la ronda Litoral, sentit Llobregat, fins a la sortida 30 (Bon Pastor) on es farà el canvi de sentit per tornar a accedir a la ronda de Dalt o arribar al Centre Comercial pel carrer de Potosí.

 

La segona i última fase es farà el cap de setmana de 17 i 18 d'agost

La renovació del paviment que es realitzarà a l'agost a la ronda de Dalt causarà una aturada de 24 hores, des de les 15 de dissabte 17 fins a la mateixa hora de l'endemà. Les tasques se centraran en el tram de la sortida 9 (Sarrià) i la incorporació 8 (Via Augusta) en sentit Besòs i en el tram entre la sortida 9 (Sant Gervasi) i la incorporació 9 (Sarrià) en sentit Llobregat.

 

També et pot interessar...

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris