Muntatge de dos avis en un aeroport i una rodona amb un avió

L'OCU està segura que aquesta és la millor aerolínia espanyola: per damunt d'altres 36

Aquesta companyia ha destacat a la quarta posició del seu informe de qualitat

Volar és un dels grans plaers dels amants dels viatges. Per aquest motiu, molta gent es pregunta quina aerolínia triar a l'hora de planificar el pròxim desplaçament.

Amb l'objectiu que puguis sortir de dubtes, des de l'Organització de Consumidors i Usuaris, més coneguda com a OCU per les seves sigles, han dut a terme una enquesta interessant. A través d'aquesta, hem pogut conèixer quines aerolínies són les més recomanables per la seva qualitat. Així, podràs triar amb seguretat la pròxima vegada que te'n vagis de viatge.

Aquesta és la millor companyia aèria segons l'OCU

Segons les persones enquestades per l'OCU al seu darrer informe de qualitat, Binter es posiciona com una de les millors aerolínies per volar.

Dins l'estudi, des de l'organització classifiquen Binter, la companyia canària, com la quarta més ben posicionada d'un total de 37 companyies aèries. A la seva enquesta de qualitat s'han tingut en compte factors com ara els preus, el servei i, per descomptat, la qualitat.

Luxair, Fly Emirates i Qatar Airways estan davant de Binter. Això la converteix en una de les més reconegudes a escala mundial i, per tant, una de les millors opcions a l'hora de preparar el teu viatge.

Darrere de la companyia hi ha American Airlines, , Sata Azores Airlines, Air France, Norwegian, Austrian, KLM, Swiss, Turkish Airlines, Finnair i European Iberia Express. Entre les 13 primeres posicions, l'única companyia espanyola és Binter.

Muntatge amb una imatge de fons d'una platja amb una maleta i un barret de palla a sobre i a una cantonada una mà comptant bitllets de 50 euros
Binter ocupa la quarta posició entre les millors aerolínies segons l'OCU. | Getty Images, Sergey Novikov

Com ha afectat la crisi de la pandèmia a les aerolínies?

A causa de la crisi que va ocasionar la pandèmia del coronavirus, les companyies aèries van patir estralls amb el confinament i altres mesures que es van dur a terme per frenar l'avançament imparable del virus.

Binter, en aquest cas, també s'hi va veure afectada. Així mateix, va adaptar la programació als cicles de mobilitat marcats per la quarantena. Segons les estadístiques d'AENA, la companyia va perdre ni més ni menys que el 40 % dels passatgers en comparació amb 2019.

Les dades van ubicar Binter entre els 5 millors per quota de mercat dins dels aeroports espanyols. De fet, només la superaven Ryanair, Vueling, Air Europa i Iberia.

Binter ha demostrat una gran capacitat de recuperació

Després de la pandèmia, Binter va aconseguir recuperar-se de manera molt ràpida. Això va contribuir al fet que esdevingués la quarta més ben valorada, darrere d'altres companyies de gran renom, com ara Fly Emirates i Qatar Airways. Segons els experts, a través de les dades recollides, es pot concloure que no va trigar a arribar a les estadístiques amb què comptava just abans de la pandèmia.

Muntatge de sorra i la vora del mar de fons i un avió a sobre
La seva capacitat de recuperació i el seu salt de qualitat destaquen entre la resta. | Getty Images, Versall de Tive

Així mateix, des de Binter han dut a terme un gran salt de qualitat, que l'ha convertida en una de les aerolínies més ben valorades. A l'informe de l'OCU, es valora la professionalitat del personal, així com les comoditats en embarcar i desembarcar. Altres apartats que van obtenir bones notes a l'informe de qualitat van ser la puntualitat, la comoditat dels vols i el tracte del personal «impecable».

D'altra banda, obtenir un bitllet a bon preu és una altra de les claus més ben valorades pels clients. En aquest sentit, les companyies que destaquen són Transavia, Wizzair, Volotea, Easy Jet, Ryanair i Binter, que ofereix descomptes a través de la seva aplicació.

Algunes destinacions on opera Binter

En tot cas, Binter té connectat l'arxipèlag canari, però també opera en una quinzena de destins nacionals. D'altra banda, també arriba a França, a destinacions com Lilla o Tolosa; i també a Portugal, per exemple, a Madeira, Ponto Delgada i Porto Santo.

A Itàlia vola a destinacions com ara Venècia, Torí i Florència; per la seva banda, també arriba fins a Àfrica, concretament, a Aaiun, Fes, Dakar, Dakhla, Agadir, Guelmim, Marràqueix, Sal i Noakchov. Finalment, a Amèrica destaquen destinacions com ara Nova York, Boston i Toronto.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!