Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d´una noia amb un telèfon i dues fotos de dues companyies de telèfon: movistar i vodafone

L'oferta superbarata de mòbil que posa contra les cordes Movistar i Vodafone

Aló ofereix als usuaris una tarifa amb trucades il·limitades i dades per poc més de 8 euros al mes

Al competitiu món de les telecomunicacions, una nova oferta ha arribat per revolucionar el mercat. Això suposa, a més, posar en dificultats gegants com Movistar i Vodafone. És Aló, un operador que ha llançat una tarifa mòbil ultra-lowcost que està captant l'atenció de molts consumidors.

Aló ofereix una tarifa mòbil amb trucades i dades il·limitades per tan sols 8,33 euros al mes. Aquesta oferta és significativament més barata que la dels seus rivals, que acostumen a ser més elevades.

  • Trucades il·limitades: Pots parlar tot el que vulguis sense preocupar-te pel cost.
  • Dades il·limitades: Navega per internet sense restriccions.
  • Preu fix: Només 8,33 euros al mes.
Muntatge de mans d'una persona amb un mòbil i una rodona amb molts bitllets variats d'euro
Aquesta companyia ofereix trucades i dades per només 8,33 euros al mes | Getty Images, Pexels

Condicions de la tarifa d'Aló

Tot i que l'oferta d'Aló és molt temptadora, cal conèixer les condicions que l'acompanyen. Per accedir-hi, els clients han de pagar un any de servei per avançat, cosa que equival a 99,90 euros de cop. Aquest pagament únic pot ser un obstacle per a alguns, però continua sent una opció molt econòmica.

A més, no exigeix permanència, cosa que significa que els consumidors d'Aló poden canviar d'operador quan ho desitgin, sense penalitzacions. Aquesta flexibilitat és un altre punt a favor seu.

Impacte d'Aló a la competència

L'arribada d'Aló ha generat preocupació a Movistar i Vodafone. Aquests operadors tradicionals han dominat el mercat durant anys, però ara comproven com diferents companyies irrompen amb força.

No els queda cap altra opció que reconsiderar les estratègies de preus. Aló ofereix un servei molt més econòmic que les opcions disponibles en aquests operadors. El que podria portar a una fugida de clients a la recerca de millors preus.

Una botiga de Vodafone al fons, al cercle el logo de Movistar, ia l'esquerra, un home amb la mà a l'orella
Vodafone i Movistar es veuran obligats a modificar les seves condicions | Khosro, Vodafone, Movistar

També es valora la llibertat i la flexibilitat. Els usuaris tenen cada cop més en compte això. De fet, podria ser un factor decisiu a l'hora de triar un servei.

Amb l'entrada d'Aló, Movistar i Vodafone podrien veure's obligats a millorar el servei al client i oferir més valor afegit per retenir els usuaris.

Les dues principals companyies s'hauran d'adaptar a aquesta nova realitat, reconsiderant-ne els preus i oferint millors condicions. La competència beneficia els nous usuaris, que ara tenen més opcions per triar el servei que millor s'adapti a les seves necessitats i pressupost.