Imatge de fons d´un caixer del Banc Sabadell amb una persona fent una operació, i una altra imatge d´una mà amb diversos bitllets de 200 euros

L'oferta del Banc Sabadell que ha sorprès molt: 250 euros per la cara

L'entitat financera ha impulsat una promoció per captar nous clients, i ofereix uns incentius importants

En un moviment per consolidar la seva marca i fidelitzar nous clients, Banc Sabadell ha llançat una nova promoció adreçada als titulars que disposen del Compte online. Tot i que, fins ara, no s'ha implementat la remuneració de dipòsits a termini, l'entitat financera ha decidit potenciar el producte estrella. Ho ha fet amb una sèrie d'incentius dirigits, sobretot, a les persones que ja hi tenen els seus diners.

Banc Sabadell va llançar l'estiu del 2022 el Compte Online amb l'objectiu de trobar nous clients digitals i potenciar el negoci en línia. El resultat ha estat un autèntic èxit, i la majoria d'usuaris ja hi accedeixen per aquesta via. Per això, el banc ha posat en marxa una nova estratègia per continuar creixent.

Si ets client del Banc Sabadell, pots guanyar fins a 250 euros

I és que, des de l'1 de març, hi ha una promoció on el Sabadell ofereix l'oportunitat de guanyar fins a 250 euros. Serà en cas de portar altres persones que s'obrin un compte en línia al banc.

El client pot proporcionar un codi a amics, familiars o coneguts perquè facin el registre, i per cadascú es rebrà 50 euros de forma gratuïta. Aquest codi pot ser utilitzat per un màxim de 5 persones.

És important destacar que la promoció només està disponible per a clients que rebin el codi i que siguin titulars del Compte Online del Banc Sabadell. L'entitat abonarà els diners als implicats durant els 30 dies hàbils següents a l'alta del nou client. Aquesta promoció s'acaba el dia 30 d'abril.

El compte en línia del Banc Sabadell té una taxa de rendibilitat del 2%, encara que durant el primer any era del 2,5%. Tot i la reducció, el compte segueix captant clients i permet als titulars guanyar fins a 400 euros anuals. Remunera fins a un 3% en els principals rebuts domiciliats sense cap mena de requisit.

El conseller delegat del Banc Sabadell, César González-Bueno, ha destacat la importància de millorar la presència a l'entorn digital i fidelitzar nous titulars, més enllà de la promoció existent. "És un compte per a tothom. A Espanya hi ha 36 milions de comptes corrents", va afirmar González-Bueno.

El Banc Sabadell confia que aquesta estratègia sigui efectiva per augmentar el nombre de clients. Així mateix, des de l'entitat admeten que la seva oferta té una gran diferència amb les que hi ha actualment al mercat.