Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'una dona traient diners d'un caixer de CaixaBank.

Ofertes inèdites del BBVA, CaixaBank, Banco Santander i el Sabadell pel Black Friday

Les entitats bancàries s'uneixen a la data amb més descomptes de l'any

Fins i tot els bancs més grans d'Espanya s'han apuntat aquest any al Black Friday. Aquesta data tan marcada, que va néixer als Estats Units, cada cop està més estesa mundialment. Cada cop són més els consumidors que esperen amb impaciència l'arribada del Black Friday per fer les últimes compres de l'any.

Tot i que pràcticament tots els comerços s'uneixen des de fa anys a aquesta data assenyalada, aquest 2022 estem tenint algunes sorpreses. Per exemple, hi ha certs sectors que s'uneixen per primer cop als descomptes.

Els bancs en són un bon exemple. Amb motiu del Black Friday, moltes entitats que han decidit llençar la casa per la finestra. I això beneficia milions de clients.

Aquestes són les ofertes de BBVA pel Black Friday

El BBVA s'ha unit al Black Friday per la porta gran. Oferirà, per exemple, préstecs personals a clients i no clients amb condicions especials. A més, també permetrà pagar amb la Targeta Aqua Mas tres vegades sense cap tipus d'interès.

Foto del cartell de BBVA en una oficina bancària.
El BBVA ofereix préstecs i crèdits amb descomptes pel Black Friday. | Europa Press
 

A la web del banc, podràs veure un simulador de préstecs que va dels 10.000 als 75.000 euros. D'aquesta manera, pots calcular la teva quota sense haver d'anar de forma presencial.

Alhora, des de l'entitat han posat a la venda 1.200 habitatges amb descomptes de fins al 40%. Així, podem veure preus que van des dels 3.500 fins als 500.000 euros. Pel que fa al finançament, pot arribar al 100%.

CaixaBank també se suma als descomptes

Des de CaixaBank també s'han unit als descomptes pel Black Friday. Finança al 0% TAE préstecs i targetes amb descomptes de fins a 670 euros fins al 28 de novembre.

A més, des de l'entitat també han posat a la venda pisos sota el lema 'House Friday'. D'aquesta manera, es poden trobar 705 habitatges des de 9.000 euros al portal Haya Inmobiliaria.

Banco Santander llença la casa per la finestra pel Black Friday

El Banco Santander no ha volgut quedar-se enrere. En el seu cas, compta amb promocions en préstecs, targetes i rènting. Del 21 al 28 de novembre, les compres que es facin amb targetes es poden ajornar en tres mesos sense cap mena d'interès o comissions.

Els que no tinguin targeta de crèdit podran obtenir-la i beneficiar-se de la promoció. I, a més, es poden aconseguir préstecs sense comissions d'obertura.

Caixer del banc Santander
El Banco Santander s'uneix a les ofertes de la promoció. | Europa Press
 

El Santander també ofereix un rènting de PlayStation 5 amb auriculars, dos comandaments, el joc Gran Turismo 7 i una targeta de 50 euros de PlayStation Live per només 28,59 euros al mes.

D'altra banda, des del 18 fins al 30 de novembre, si es contracta una assegurança de la llar, s'obtindrà un xec 'Click & Gift' de 100 euros. A més, si es contracta una assegurança de cotxe, s'aconseguirà un xec d'Amazon de 50 euros.

Els inversors també estan d'enhorabona. Des del 21 fins al 27 de novembre no hi haurà comissions ni en les operacions de renda fixa ni en la compra de divisa a l'app i a la web del banc.

Aquestes són les ofertes de Banc Sabadell

El Banc Sabadell també aprofita la campanya del Black Friday per llançar les seves ofertes. Una ofereix un 5% de cashback sense límit en compres fins al 5 de gener quan es contracta una targeta de crèdit.

A més, també ofereix préstecs preconcedits al moment per valor de fins a 60.000 euros amb un TIN del 3,95% i 4,49% TAE. Les ofertes de les targetes estaran actives fins al 30 de novembre. Les dels préstecs, fins al dia 25.