L'ONU premia l'aposta per la sostenibilitat de Torroella de Montgrí i l'Estartit

L'Ajuntament ha rebut el guardó durant el 14è Fòrum Global d'Assentaments Urbans, a Etiòpia

Platja de gossos a l'Estartit
Han rebut el premi per haver impulsat bones pràctiques respecte a l'adaptació del territori al canvi climàtic | Cedida

L'Organització de les Nacions Unides (ONU) ha premiat aquest divendres l'aposta per la sostenibilitat del municipi català de Torroella de Montgrí i l'Estartit (Baix Empordà). Els premis s'han lliurat durant el 14th Global Forum on Human Settlements, que ha tingut lloc els dies 5 i 6 de setembre a Addis Abeba (Etiòpia). Els responsables de recollir el premi han estat l'Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, la regidora de Destinació Turística, Dúnia Oliveras i l'assessor turístic municipal, Josep Capellà.

Per l'aposta en l'ecoturisme

En concret ha rebut un dels guardons Sustainable Cities And Human Settlements Awards, que convoca el Global Forum on Human Settelments (GFHS), vinculat a l'ONU. Ha rebut el premi de la categoria Global Low-Carbon Ecological Scenic Spot i ha estat seleccionat, entre altres motius, per haver establert un bon model de desenvolupament sostenible i resilient, i per la integració de l'ecoturisme en la seva planificació, segons ha informat el mateix consistori.

  

 el caràcter innovador del Life Pletera i l'aposta per la posada en valor del territori la seva capacitat de dinamització turísticabones pràctiques per mitigar i adaptar les zones litorals als efectes del canvi climàtic

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari