Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb el logotip d'Orange i de fons una persona amb un mòbil a la mà

Orange aclareix el dubte que persegueix molts dels seus clients: molt atent

Orange mana un missatge a tots aquells que tinguin dubtes sobre quina és la tarifa que més els convé

Escollir la tarifa mòbil adequada pot ser un desafiament per a molts usuaris. Orange, una de les principals companyies de telecomunicacions, ha decidit aclarir una de les preguntes més freqüents entre els seus clients: És necessari contractar dades il·limitats?

La resposta a aquesta pregunta depèn de l'ús que doneu al vostre mòbil. Si ets dels que gaudeixen navegant a màxima velocitat 5G, realitzant videotrucades, utilitzant xarxes socials o veient vídeos al teu dispositiu potser ho hauries de valorar. Sobretot si no et vols quedar sense dades a meitat del mes.

En cas que només utilitzis les dades per xatejar i navegar de forma ocasional, no et compensarà. Qualsevol proposta d'Orange et resultaria més interessant.

Un home comprova el wifi del mòbil, i al cercle, una botiga d'Orange
Orange es preocupa per aquells que passin molt de temps navegant amb el mòbil | Orange, Proxima Studio

Orange ofereix diverses opcions de tarifes amb dades il·limitats que s'adapten a diferents necessitats i pressupostos. Aquestes tarifes permeten als usuaris gaudir d'una experiència sense interrupcions sense haver d'estar pendents del que consumeixin.

Orange detalla els factors a tenir en compte en escollir una tarifa mòbil

A l'hora de triar la tarifa mòbil perfecta, és fonamental tenir en compte l'ús que fas del mòbil. Et deixem alguns aspectes clau que Orange recomana valorar.

- Ús de trucades. Si sou dels que fan moltes trucades, és important triar una tarifa que inclogui minuts il·limitats o una quantitat considerable de minuts. Orange ofereix tarifes que s'adapten als que necessiten estar en comunicació constant.

- Navegació per Internet. Per a aquells que només naveguen per internet, revisen correus i usen aplicacions de missatgeria, una tarifa amb una quantitat moderada de dades pot ser suficient. Aquest operador té opcions que s'ajusten a aquest tipus d'ús, i us permet estalviar sense sacrificar la qualitat del servei.

- Contracte o prepagament. Una altra decisió important és si prefereixes un contracte o una opció de prepagament. Les tarifes de contracte solen oferir més beneficis i estabilitat, mentre que les de prepagament brinden més flexibilitat i control sobre la despesa.

- Ús de xarxes socials i streaming. Els que siguin actius a les xarxes socials i els agradi veure vídeos en plataformes de streaming, haurien de decantar-se per una tarifa amb una quantitat generosa de dades. Tenen tarifes dissenyades específicament per a aquest tipus d'usuaris.

Una dona somrient amb polzes cap amunt davant d?una botiga d?Orange i un primer pla d?una mà sostenint un telèfon mòbil amb una aplicació de xarxes socials oberta.
Encertar amb la tarifa farà que el client estigui més satisfet | Billion Photos, PixaBay

Orange busca que el client encerti en la seva elecció

Escollir la tarifa mòbil adequada és essencial per gaudir duna experiència òptima amb el dispositiu. Orange, amb la seva àmplia gamma d'opcions i el servei d'assessorament, facilita aquest procés perquè trobis la tarifa perfecta.

Avalua les teves necessitats i tria la tarifa que s'adapti millor al teu estil de vida. Amb Orange, tens la garantia de comptar amb un servei de qualitat i preus competitius.