Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una botiga d'Orange al fons, i en primer pla una noia amb els braços enlaire i gest de felicitat

Orange dona un cop d'efecte: la novetat que Movistar i Vodafone no han vist venir

Orange ofereix als clients la possibilitat de gaudir d'Internet a casa a un preu molt econòmic durant 6 mesos

Orange compta amb una promoció que promet revolucionar el mercat d'Internet a. A més posarà en dificultats els seus competidors, Movistar i Vodafone.

L'oferta especial d´Orange permet gaudir d´Internet sense necessitat d´instal·lacions complicades, amb un descompte del 50% durant els primers sis mesos. Aquesta promoció, coneguda com a '4G a casa', facilita una solució ràpida i senzilla per tenir connexió a Internet d'alta velocitat a qualsevol lloc.

Es presenta com una opció que cal tenir en compte entre aquells que busquen una connexió a Internet sense complicacions. Durant els sis primers mesos, els usuaris d'Orange podran gaudir d'aquesta tarifa per només 19,97 euros al mes, en lloc dels 39,95 euros habituals. Després d'aquest període promocional, el preu serà l'habitual.

Muntatge dun ordinador portàtil i una rodona amb el començament del link duna pàgina web
El client d'Orange tindrà internet a meitat de preu | Pexels

Aquesta promoció és perfecta per als que necessiten una solució temporal o per a aquells que no volen bregar amb instal·lacions complicades.

Orange revela les condicions d'aquesta promoció

El preu regular és de 39,95 euros al mes, encara que durant els primers sis mesos costarà la meitat, 19,97 euros. Permetrà a l'usuari navegar sense preocupacions pel consum de dades, ja que és il·limitat.

En aquesta oferta, Orange també inclou un Router Wi-Fi 4G. Amb ell serà possible connectar-se a la xarxa d'Orange mitjançant Wi-Fi o cable Ethernet.

Tampoc caldrà preocupar-se per la instal·lació. Caldrà inserir una targeta SIM a l'encaminador, encendre'l i seguir les instruccions; així de senzill.

Un altre gran avantatge de l'oferta d'Orange és la mobilitat. Pots portar el router amb tu i gaudir d'Internet a qualsevol lloc on hi hagi cobertura de la xarxa mòbil d'Orange. Això és especialment útil per a aquells que viatgen amb freqüència o que necessiten una connexió a Internet a diferents ubicacions.

Una botiga d'Orange i al cercle, una cartera amb diners
L'estalvi és considerable amb aquesta oferta d'Orange | Kiki Nunchi, Europa Press

Més descomptes d'Orange

No només hi haurà descomptes descompte del 50% durant els primers sis mesos. Els clients d'Orange que ja tinguin contractats altres serveis com Love, Go, Parla o Mi Fijo poden beneficiar-se d'un descompte addicional de 10 euros al mes. Això vol dir que la tarifa mensual promocionada podria ser de només 9,98 euros durant els primers sis mesos.

És important tenir en compte algunes condicions de '4G a casa' d'Orange. Hi ha una quota d'alta de 18,15 euros i els descomptes esmentats només són aplicables durant el període promocional.

L'oferta especial d'Orange és una excel·lent opció per a aquells que busquen una connexió a Internet ràpida, senzilla i sense complicacions. Amb un descompte del 50% durant els primers sis mesos, dades il·limitats i la possibilitat de portar el router a qualsevol lloc. Aquesta promoció, sense cap dubte, posa en dificultats competidors com Movistar i Vodafone.