Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'aparador d'una botiga Orange, i un home emportant-se les mans al cap

Orange llança una alerta urgent a tots els seus clients que vulguin fer això

Orange té un missatge important per a aquelles persones que realitzin la portabilitat del telèfon

Orange té alguns consells importants per a aquells que vulguin canviar d'operador. Aquest canvi, mantenint el teu número de telèfon, és més conegut com a portabilitat. La companyia vol assegurar-se que entenguis bé com funciona aquest procés, els terminis involucrats i les condicions que has de complir.

Orange explica que és una opció molt útil per a aquells que volen aprofitar millors ofertes o serveis sense la molèstia de canviar el seu número de contacte.

Muntatge amb el logotip d'Orange i de fons una persona amb un mòbil a la mà
Canviar d'operador és molt habitual entre els consumidors | Orange, Bongkarn Thanyaki

Orange detalla com fer la portabilitat

Quan iniciïs la portabilitat amb Orange, rebràs dos codis diferents a través d'un SMS. És important que no esborris aquests missatges, ja que contenen informació crucial per al seguiment de la teva sol·licitud.

Segons Orange, la primera informació essencial és el codi de portabilitat. Sempre comença pel 004 i està assignat al teu procés de portabilitat. Et recomanem desar-lo per si ho necessites més endavant.

L'altre és el codi de comanda. Resulta diferent al codi de portabilitat i et permetrà fer el seguiment de la comanda del terminal, en cas que en sol·licitessis un juntament amb la teva portabilitat.

En quant de temps es realitza una portabilitat amb Orange?

La portabilitat amb Orange es completa en un termini de dos dies feiners. Per exemple, si sol·licites la portabilitat un dilluns, dimecres ja hauria d'estar feta. Tot i això, si fas la sol·licitud un divendres, no es completarà fins dimarts de la setmana següent.

Si necessites que la portabilitat es faci efectiva en una data específica, pots sol·licitar-ho. Només recorda que la data escollida no ha de ser superior a un mes des de la data en què vas iniciar la sol·licitud.

Un home comprova el wifi del mòbil, i al cercle, una botiga d'Orange
És important seguir les indicacions d'Orange per fer aquest tràmit | Orange, Proxima Studio

Orange explica què has de fer el dia de la portabilitat

El canvi d'operador es fa de matinada, entre les 2.00 hores i les 6.00 hores. Aquí t'expliquem què has de fer depenent de com hagis fet la teva compra:

  • Compra en línia o per telèfon: Introdueix la SIM d'Orange al teu nou dispositiu i comença a gaudir dels serveis d'Orange.
  • Compra a la botiga física: Un cop gestionada la portabilitat, t'entregaran la teva nova SIM i el nou mòbil d'Orange a la botiga. Seguiu les instruccions proporcionades per començar a utilitzar el servei.

Què fer si el telèfon no funciona després de la portabilitat?

Orange recomana una sèrie de passos si després de la portabilitat el dispositiu no funciona. Verifica la línia amb la companyia anterior. Introduïu la targeta SIM del vostre operador antic en un dispositiu compatible per comprovar si encara teniu línia.

Si ja no teniu línia, introduïu la targeta SIM d'Orange al telèfon mòbil facilitat per Orange o en un de compatible. Verifica si pots fer i rebre trucades.

Si el problema persisteix o no pots rebre trucades d'alguns números, truca al número d'Atenció al Client 1470 (si ets particular) o 1471 (si ets autònom o empresa).