Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una botiga d'Orange, amb una dona amb els polzes enlaire

La promesa d'Orange als clients que tinguin contractada la fibra òptica a casa seva

Orange es compromet a oferir una resposta tan ràpida com sigui possible als usuaris afectats per una incidència

Si ets client d'Orange i t'has quedat sense Internet, no et preocupis. És cert que en els primers instants sol estendre el pànic. Sobretot si necessitem la xarxa per treballar o fer algun tràmit urgent.

Tot i això, la companyia taronja es compromet a resoldre qualsevol incidència en el menor termini de temps. A través dels diferents canals de comunicació que habiliten intentaran ajudar-nos amb el problema.

Muntatge amb el logo d'Orange i una persona amb un mòbil a la mà de fons
Orange no vol que els seus clients tinguin moltes molèsties quan passin incidències al servei | Getty Images

Les incidències més freqüents amb el servei d'Internet d'Orange

Abans d'entrar en detalls sobre com solucionar una caiguda del servei, és important conèixer els problemes més comuns que poden afectar la connexió a Internet amb Orange.

  • Fallada al router: De vegades, el problema pot estar al router. Pot ser una errada temporal o un problema de configuració.
  • Tall a la línia: Pot haver-hi un tall a la línia d'Internet a causa de treballs de manteniment o problemes tècnics.
  • Problemes de xarxa: De vegades, la xarxa d'Orange pot experimentar problemes que afectin diversos usuaris alhora.
  • Interferències: Altres dispositius electrònics poden interferir amb el senyal WiFi, causant problemes de connexió.

Orange facilita els passos a seguir si et quedes sense Internet

Si us heu quedat sense Internet, cal seguir una sèrie de passos per recuperar la connexió. Desconnecta en primer lloc el router del corrent elèctric, espera uns 30 segons i torna a connectar-ho. De vegades això pot solucionar problemes temporals.

Assegureu-vos que tots els cables estiguin ben connectats. Revisa especialment el cable d'alimentació i el cable de la línia telefònica o fibra òptica.

Observa també els llums del router. Si apareix en vermell o parpelleja, podeu indicar un problema. Consulta el manual del router per entendre què signifiquen els llums.

No dubtis a connectar-te a Internet amb un altre dispositiu, com ara un mòbil o una tauleta. Això us ajudarà a determinar si el problema és del router o del dispositiu original.

Finalment, assegureu-vos que la configuració del router i del dispositiu estiguin correctes. Pots restablir la configuració del router als valors de fàbrica si cal.

Exterior d´una botiga de la companyia telefònica Orange
Consulta amb la teva botiga Orange si es manté la incidència | Europa Press

Contactar amb atenció al client d'Orange

Si després de seguir aquests passos continueu sense Internet, és moment de contactar amb el servei d'atenció al client d'Orange. Podeu trucar al número d'atenció al client d'Orange, que és el 1470 si sou clients particulars o el 1471 si sou clients d'empresa. El servei està disponible les 24 hores del dia.

Però també ofereixen un servei de xat en línia a la seva pàgina web. És una manera ràpida i còmoda d'obtenir ajuda. També pots contactar amb Orange a través dels seus perfils a xarxes socials com Twitter i Facebook, encara que potser no resulti el més ràpid.

Si tens l'app Mi Orange instal·lada al teu mòbil, pots utilitzar-la per reportar problemes i rebre assistència.

Quedar-se sense Internet pot ser frustrant, però seguint aquests passos podreu solucionar la majoria dels problemes comuns. Si no aconsegueixes resoldre'l pel teu compte, no dubtis en contactar amb el servei d'atenció al client d'Orange.