Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'una persona conduint, juntament amb una altra imatge d'un carnet de conduir i una altra amb gest sorprès

Suspendre el carnet de conduir té premi: el transport que et sortirà barat

Des del 30 de juliol fins al 3 de setembre, molts espanyols podran gaudir d'un important descompte per viatjar amb tren

Si us heu presentat a l'examen del carnet de conduir i no heu tingut sort, no us preocupeu. I és que ara suspendre el carnet de conduir té una part positiva.

L'empresa de trens Ouigo ha llançat una oferta especial per a aquells que no han passat l'examen de la DGT. Si ets un, podràs obtenir un descompte per viatjar amb tren aquest estiu.

L'atractiu descompte per viatjar amb tren si has suspès el carnet

Ouigo, la companyia de trens d'alta velocitat, ha decidit premiar els que no han aprovat l'examen del carnet de conduir. Si heu suspès l'examen de la DGT, podeu obtenir un dels 5.000 descomptes de 10 euros en bitllets de tren.

Per obtenir-los, els usuaris hauran de postular a través del post corresponent al compte d'Instagram de la companyia relatant la seva experiència al volant.

Primer pla d'un tren d'Ouigo amb el logotip de l'empresa i diversos empleats
Ouigo vol ajudar a moure's els que no tenen el carnet de cotxe | Europa Press

Per beneficiar-te d'aquest atractiu descompte per viatjar a l'estiu, només cal seguir uns passos senzills i serà teu:

  • Suspendre l'examen del carnet de conduir: Sí, heu llegit bé. Si no heu passat l'examen de la DGT, ja podeu optar al descompte.
  • Seguir a Instagram a Ouigo
  • Comentar el post amb la teva experiència suspenent el carnet
  • Compartir la publicació en les teves històries amb #AprobadoEnOUIGO
  • T'enviaran el descompte per missatge directe

Validesa del descompte d'Ouigo

Aquesta oferta és vàlida per als viatges que facis a partir del 30 de juliol fins al 3 de setembre del 2024 en trajectes d'anada i tornada. És una excel·lent oportunitat per viatjar a baix preu i gaudir de les vacances, encara que no hagis aprovat l'examen del carnet de conduir.

Una persona ensenya les claus d'un cotxe, mentre que una noia somriu amb els polzes enlaire i al cercle, un carnet de conduir
El premi d'Ouigo a aquells que no han aconseguit aprovar el carnet | Getty Images, Europa Press

Suspendre l'examen del carnet de conduir ja no és tan dolent com sembla. Gràcies a Ouigo, pots aprofitar aquesta situació per viatjar amb tren per pocs diners durant l'estiu. No deixis passar aquesta oportunitat i gaudeix de les teves vacances viatjant amb tren.

Encara que no hàgiu aprovat el carnet, sempre hi ha una manera de gaudir de l'estiu. Ja saps, aprofita el descompte i viatja amb Ouigo per Espanya durant un mes.