Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Un rètol de Vodafone, amb una noia amb gest de sorpresa, i el logo de Movistar al cercle

L'operador que treu els colors a Movistar i Vodafone: gigues gratuïtes per als clients

En cas d'avaria a la fibra òptica, aquesta companyia ofereix als seus clients fins a 20 GB gratuïts per dia

Al món de les telecomunicacions, quedar-se sense internet a casa pot ser un veritable malson. Sigui per treballar, estudiar o simplement per a l'entreteniment, la connexió a internet s'ha tornat essencial a les nostres vides.

Tot i això, hi ha una companyia que ha trobat una solució innovadora per als seus clients en cas d'avaria de la fibra òptica. No estem parlant de Movistar ni de Vodafone, sinó de Pepephone.

Aquesta companyia ha llançat una oferta que pot marcar la diferència per a molts usuaris. I és que ofereix 20 GB gratuïts perquè puguis seguir connectat a través del teu mòbil.

Muntatge de fotos d'unes mans sostenint un mòbil que té un navegador obert amb Google i, al costat, una dona amb rostre de sorpresa
Pepephone facilita 20 GB gratuïts en cas que no funcioni Internet a casa | Prathan Chorruangsak, Dean Drobot, catalunyadiari.com

Aquesta mesura és especialment útil en situacions d'emergència on la connexió a internet és crucial. Ja no t'has de preocupar per quedar-te sense dades mòbils mentre esperes que se solucioni l'avaria. Pepephone s'assegura que els clients puguin continuar navegant sense interrupcions.

Com afecta això Movistar i Vodafone?

Movistar i Vodafone són dues de les companyies de telecomunicacions més grans a Espanya. Totes dues ofereixen una àmplia gamma de serveis i tenen una gran base de clients. Tot i això, l'oferta de Pepephone de 20 GB gratuïts al dia en cas d'avaria de la fibra òptica posa en evidència una diferència en el servei.

Les dues empreses esmentades també tenen les seves pròpies polítiques per enfrontar les avaries, però la proposta de Pepephone és simple i directa. En facilitar aquests gigues, s'assegura que els seus clients no es quedin sense connexió. Això pot ser un factor decisiu per a molts usuaris a l'hora de triar un operador.

Imatge de fons d'un logotip en una botiga de Vodafone, amb una altra d'un logotip de Movistar i una altra d'un home amb un telèfon mòbil preocupat
Movistar i Vodafone tenen complicat igualar el servei d'alguns dels seus competidors | Movistar, Europa Press, Getty Images

Avantatges de triar Pepephone

Els usuaris es decanten per Pepephone, davant de Movistar i Vodafone per detalls d'aquest tipus, encara que també valoren altres factors:

  • Et garanteixen una connexió continuada. El principal avantatge és que no et quedaràs sense internet en cas d'avaria. Els 20 GB gratuïts et permetran continuar navegant, treballant o estudiant sense interrupcions.
  • L'oferta és clara i fàcil d'entendre. No hi ha cap lletra petita ni condicions complicades. Si et quedes sense fibra, reps 20 GB gratuïts al mòbil.
  • A més, els usuaris cada cop més valoren més l'atenció al client. Juntament amb la rapidesa, busquen solucions i efectivitat en aquest servei.
  • Aquest tipus d'iniciatives no només beneficien els usuaris, sinó que també obliguen les grans companyies com Movistar i Vodafone a reconsiderar les polítiques i millorar els seus serveis.
  • En un mercat tan competitiu, cada detall compta. Pepephone ha demostrat que està disposat a anar un pas més enllà per satisfer els seus clients.