Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de l´exterior d´una botiga d´Orange i una rodona vermella amb el logo de Movistar

Cop d'efecte d'Orange: s'uneix a Movistar amb el propòsit següent

Orange arriba a un acord amb Telefónica per emetre els partits de LaLiga durant la temporada que ve

La temporada 2024-2025 de LaLiga EA Sports promet ser una de les més emocionants dels darrers anys. I no només pels moviments al mercat de fitxatges. I és que la competició domèstica de futbol també es juga als despatxos de les plataformes audiovisuals.

Orange, juntament amb Movistar, també emetrà els partits de LaLiga. Això és possible gràcies a l'acord aconseguit amb Telefónica. Aquest moviment, sens dubte, podria posar en dificultats la competència.

Muntatge d'un grup d'amics mirant el futbol contestos i els logos de Movistar i Orange de banda
El futbol es podrà veure a Orange i Movistar | Gpoint Studio, Orange, Movistar

Orange i Movistar: Una aliança estratègica

Orange TV ha confirmat que continuarà oferint els partits de LaLiga amb DAZN i Movistar Plus+. Aquesta col·laboració no és nova, però la seva continuïtat per a la temporada 2024-2025 reforça la posició de les dues operadores al mercat. Aquesta aliança representa un desafiament significatiu per a altres competidors al sector de la televisió.

La unió dels dos operadors per emetre les trobades de la competició espanyola té un objectiu clar. Consolidar el seu domini al mercat i dificultar la competència. Amb aquesta unió, les dues companyies asseguren una oferta completa i atractiva per als aficionats al futbol, cosa que podria atraure més subscriptors.

Orange sap que serà una Lliga molt atractiva

La temporada 2024-2025 de LaLiga EA Sports començarà a l'agost, i els horaris de la primera jornada ja han estat publicats. Els aficionats al futbol estan ansiosos per veure com es desenvoluparan les primeres setmanes de competició. Tot sembla indicar que el Reial Madrid i el FC Barcelona lluitaran per l'anhelat títol.

Un comandament a distància i al fons una televisió, i al cercle, el logotip d'Orange
Orange intenta captar clients entre els aficionats al futbol | DAPA Images, Orange

Tot i això, no es descarta, com sol ser habitual que surtin nous equips disposats a donar guerra. Un bon exemple n'és el Girona.

Els partits de LaLiga es dividiran entre els canals de Movistar Plus+, DAZN i Orange TV, mantenint el mateix esquema que la temporada passada. La primera jornada es disputarà en cinc dies. El més probable que a la resta es divideixi en quatre dies, de dilluns a divendres.

A més, alguns partits s'emetran en obert a través de GolPlay, cosa que permetrà poder veure'ls des de qualsevol televisió.

La col·laboració entre Orange i Movistar per emetre LaLiga EA Sports a la temporada 2024-2025 és una jugada estratègica. No només beneficia els usuaris de les dues plataformes, sinó que també representa un desafiament significatiu per a la competència. Amb una oferta completa i atractiva, Orange i Movistar estan ben posicionats per dominar el mercat i oferir als aficionats una experiència inigualable.