Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un home amb expressió de frustració es cobreix la cara amb una mà davant una botiga de la companyia Orange.

El canvi inesperat a Orange que deixa quadres els seus clients: 'Quina decepció'

Orange decideix suprimir de la seva oferta televisiva tres canals, però a canvi n'incorpora tres més totalment nous

Orange ha fet un gir inesperat en la seva programació de televisió, sorprenent tant els seus usuaris com els seus competidors. La companyia ha decidit eliminar tres canals de la seva oferta i, en el seu lloc, n'ha afegit tres de nous. Aquest moviment ha generat un gran enrenou al sector i n'ha deixat molts preguntant-se sobre les raons darrere d'aquesta decisió.

Per a molts dels clients suposa tota una decepció. Sobretot per als apassionats del món de l'esport. I és que la companyia taronja suprimeix de la graella tres canals dedicats a aquest àmbit.

Es tracta de Powder TV, World of Freesports i Motorsport TV. Aquests canals eren populars entre els aficionats als esports extrems i de motor. Tot i això, l'operador ha optat per una renovació de la seva oferta.

Muntatge d'un comandament programant una televisió i un sofà amb una parella asseguda
Orange deixa d'emetre tres canals d'esports | Rattanakun, Billion Photos

Orange decep els seus clients

Són tres els canals suprimits per Orange. El primer és Powder TV, especialitzat en esports d'hivern, com l'esquí i l'snowboard. La seva programació incloïa competicions, documentals i les darreres notícies de l'àmbit

Un altre és World of Freesports, que se centrava en esports extrems com el surf i el skateboarding. A més, emetia contingut relacionat amb l'esquí i el surf de neu. Aquest canal era una referència per als amants dels esports extrems.

Finalment, els amants del motor deixaran de veure Motorsport TV. Oferia curses i competicions de cotxes, turismes, camions, karts i motos, entre d'altres vehicles.

Orange aposta per un altre tipus de contingut

Orange, al seu lloc, ha incorporat tres nous canals: Love the Planet, Love Wine i Història i Vida. Aquests canals arriben amb una proposta fresca i variada que promet atreure un públic més ampli. A continuació, t'expliquem més sobre cadascun:

- Love the Planet: aquest canal espanyol se centra en la sostenibilitat i la conscienciació sobre el canvi climàtic. Inclou documentals d´alta qualitat sobre temes mediambientals i docuseries que exploren projectes de sostenibilitat.

- Love Wine: ens trobem davant del primer canal dedicat exclusivament al món del vi. Es podran veure documentals i docuseries sobre vins, cellers, denominacions d'origen i les persones que dediquen la seva vida a aquest sector. Aquest canal és ideal per als amants del vi i aquells interessats a aprendre més sobre aquesta fascinant indústria.

- Història i Vida: aquest canal ofereix documentals sobre història, abastant des de l'antiguitat fins als conflictes actuals. És perfecte per als aficionats a la història que busquen contingut educatiu i de qualitat.

Un comandament a distància i al fons una televisió, i al cercle, el logotip d'Orange
Orange oferirà un altre contingut més enfocat cap a altres públics | DAPA Images, Orange

Un moviment estratègic a l'estiu

L'estiu és una època en què molts operadors aprofiten per fer canvis en la programació i l'oferta de serveis. Orange no n'ha estat l'excepció i ha decidit fer aquest canvi estratègic en plena temporada estival. La companyia busca així renovar la seva oferta i atraure nous usuaris.

Aquest tipus de moviments no són nous al sector de les telecomunicacions. Els operadors solen aprofitar l'estiu per introduir novetats i ajustar la seva oferta a les demandes del mercat. En aquest cas, la companyia gal·la ha optat per una estratègia que busca diversificar-ne el contingut.

El canvi inesperat d'Orange ha agafat per sorpresa els seus competidors. Empreses com Movistar i Vodafone estan atentes als moviments d'Orange i podrien respondre amb les seves novetats en les properes setmanes. La competència al sector de les telecomunicacions és ferotge, i cada operador busca diferenciar-se i oferir la millor oferta possible als seus clients.