Mitjà denuncia que se l'ha vetat a una reunió del Govern amb experts de la covid

Així ho ha explicat l'expert a les seves xarxes

El científic Oriol Mitjà, una de les cares visibles de la lluita contra el coronavirus a Catalunya
Oriol Mitjà assegura que desconeix el responsable | Cedida

Oriol Mitjà ha denunciat a través de Twitter que ha «corroborat» que «algú» va vetar la seva participació en una reunió entre el Govern i «experts covid» a principis d'aquesta setmana.

El científic, que es declara «molt trist» a la mateixa piulada, es pregunta qui deu haver estat la persona que no l'ha permès assistir a la trobada. I especula: «Potser algú que no respon amb paraules i honestedat sinó amb mesures vexatòries i maquiavèliques».

Desconeix el responsable

La piulada s'ha fet força viral i ha generat diversos comentaris, alguns dels quals han estat contestats pel mateix Mitjà. Per exemple, reitera que ha corroborat el veto però que no sap «qui del Govern» ha estat; i afegeix: «Estic dolgut que això em passi al meu país».

Un altre tuitaire li recomana que no oblidi que no hi ha ningú imprescindible. A això, Mitjà contesta: «No és perquè sigui o no prescindible, sinó que denuncio l'acció de vetar a una taula de diàleg algú que pensa diferent».

Catalunya es blinda aquest cap de setmana

El Govern de la Generalitat ha anunciat aquest dijous, 29 d'octubre que decretarà un tancament perimetral de tot Catalunya durant 15 dies, així com un confinament per municipis, que impossibilitarà el moviment de persones d'un terme a l'altre, vàlid durant el cap de setmana. Totes les mesures entraran en vigor, segons l'executiu, aquesta mateixa nit, davant la situació «extremadament preocupant» que es viu. 

Així ho han anunciat en roda de premsa telemàtica al costat de la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, la consellera de SalutAlba Vergés, i el d'Interior, Miquel Sàmper, després de la reunió extraordinària de l'Executiu català per a aprovar aquestes noves restriccions.


Comentaris

envia el comentari