Pablo Iglesias durant les festes del PCE amb motiu del centenari el 25 de setembre de 2021 a Rivas

Pablo Iglesias, de la política a la ràdio i ara...al cine?: «Tinc alguns projectes»

L'exlíder de Podem ha deixat caure alguna cosa sobre un projecte en el món de cinema

Pablo Iglesias va decidir deixar la política fa ja uns quants mesos. Les primeres setmanes després d'això, l'exlíder de Podem es va mantenir bastant allunyat dels mitjans. Fa poc temps que ha tornat a aparèixer.

Potser no es tracta d'una cosa que ell hagi buscat. El que està clar és que Iglesias segueix generant notícies i titulars. I ho fa encara que no sigui com a membre de Govern o d'un partit polític.

Al cap de poc temps de deixar la política va anar a treballar per a la Universitat Oberta de Catalunya, dins la seva àrea de recerca, en un grup amb més persones.

Després d'això, es va dedicar també a la ràdio. Pablo Iglesias va anunciar que anava a ser tertulià d'algunes emissores com RAC-1 o la SER. A més d'això, va explicar també col·laboraria amb altres mitjans.

Així doncs, l'exlíder de Podem ha pres un camí amb molta diversitat professional. Però sembla que encara li queden ganes d'apostar per altres projectes, més arriscats encara.

I és que Iglesias ha assegurat que té entre mans algun projecte de cinema. «Estic en alguns, però això és una cosa secreta», ha confessat en una entrevista per a una emissora de ràdio equatoriana, Ràdio Pichincha.

A la mateixa emissora ha assegurat que està treballant amb alguns amics perquè certes coses tirin endavant: «Tinc amics amb els quals estem treballant», ha afirmat.

Així, Iglesias ha confirmat que pot ser que en un futur es vegi el seu nom en alguna producció cinematogràfica. De moment, el que s'ha confirmat és que podria tenir un acord amb els productors de la ficció xilena 'Héroes invisibles'.

«Estan a Madrid perquè volen fer un biopic d'Allende. Estan buscant socis per aquí i em van contactar», ha explicat l'expolític. Encara que no ha volgut donar més detalls sobre aquest tema i de moment no hi ha res confirmat.

Malgrat que no és molt conegut, Pablo Iglesias ha tingut sempre un gran interès pel món de cinema i les produccions televisives. En algunes entrevistes ja ha parlat de la seva afició a les sèries i n'ha recomanat algunes, com Vikingos o Fargo, entre d'altres.

Pablo Iglesias té experiència davant les càmeres

El que no se sap és de quina manera participaria Pablo Iglesias en aquests projectes. Serà com a productor o el podrem arribar a veure actuant? De moment no se sap res més que el que ell ha dit.

Encara que potser no seria tan desgavellat veure'l actuant en alguna producció cinematogràfica. Cal tenir en compte que Pablo Iglesias té experiència davant de la càmera, i no només per les entrevistes o debats que ha fet en els últims anys.

El fundador de Podem ha tingut experiència també en televisió. Ha sigut, per exemple, presentador de programes i formats com Fort Apache, La Tuerka i altra volta de tuerka.

És per això que, malgrat que no té experiència específica com a actor, sí que es defensa davant les càmeres. A més, se sap que a l'exlíder de Podem no li va gens malament amb la vocació comunicativa.

Però, de moment, l'únic que se sap és el que ja hem dit. Que Iglesias tindria algun projecte cinematogràfic en què sembla que participés més aviat darrere de les càmeres.

Caldrà esperar per veure si aquests projectes dels quals ha parlat surten o no a la llum. I si es podrà veure el nom de l'expolític a la gran pantalla.