Imatge de Dani Alves i Joana Sanz.

El pacte secret que han firmat l'advocat de Dani Alves amb Joana Sanz: «No ho facis»

L'estratègia dels advocats del futbolista estaria buscant no tirar més llenya al foc

Dani Alves continua a la presó de Brians 2, on porta ja quaranta dies entre reixes. Ara està a l'espera de conèixer si podrà sortir o no en llibertat provisional abans que se celebri el judici on se l'acusa d'una suposada agressió sexual. L'equip d'advocats del futbolista fa més d'una setmana que està intentant convèncer a la jutgessa que deixi a l'exjugador del FC Barcelona en llibertat, però per al moment, la jutgessa no s'ha pronunciat.

Segons ha publicat el diari La Razón l'equip d'advocats que representa a Alves hauria arribat a un pacte secret amb la dona del brasiler, Joana Sanz. Una estratègia planejada per tal que el jugador pugui sortir en llibertat després de la seva estança en presó fins que se celebri el judici.

Un pacte secret per no tirar més llenya al foc

L'actual dona del futbolista brasiler li hauria arribat una petició per part dels advocats d'Alves. L'objectiu seria que no se separés del jugador fins que no se celebri el judici on l'exculer rebrà la seva sentència. Aquesta nova estratègia buscaria no tirar més llenya al foc en el futur processal d'Alves.

Cristobal Martell i el seu equip creuen que un divorci en aquestes circumstàncies no ajudaria en absolut a què l'ex del FC Barcelona pugui obtenir la llibertat provisional. Per això, sempre citant al diari madrileny, els advocats haurien demanat a Joana Sanz que mostri una actitud de suport al seu marit, de moment, tant a les xarxes socials com en qualsevol intervenció davant la premsa que pogués realitzar.

La Fiscalia no vol que Alves surti de presó

Recentment, s'ha conegut que la fiscalia s'ha oposat al fet que l'Audiència de Barcelona deixi en llibertat provisional a l'exjugador culer, en considerar que persisteix un risc de fuga i que es mantenen els indicis que va cometre una presumpta violació, fet pel qual va entrar en presó el passat vint de gener.

Segons ha informat fonts del ministeri públic, la Fiscalia ha presentat ja el seu informe davant l'Audiència de Barcelona per oposar-se a què deixin en llibertat al futbolista. De la mateixa manera que rebutgen les mesures cautelars de retirada del passaport, compareixences diàries en el jutjat i l'ús d'una polsera telemàtica que proposa la seva defensa.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp