Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Dues persones a les portes d?una oficina del SEPE, amb un mà amb diversos bitllets

El país europeu que busca treballadors espanyols i té sous de fins a 40.000 euros

El SEPE, en col·laboració amb l'EURES, ofereix a molts ciutadans la possibilitat de treballar i guanyar diners a l'estranger

El Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) exerceix una funció vital per a molts ciutadans. L'organisme públic té a la vostra disposició una sèrie de prestacions i subsidis que són un gran suport per a moltes persones que no troben feina. Hi ha una gran quantitat de beneficiaris que cobreixen les necessitats bàsiques gràcies a aquests ingressos i poden gaudir d'un mínim nivell de vida.

Més enllà d'aquesta tasca fonamental, el SEPE vol créixer i augmentar-ne les funcions. Per això ja ha fet un pas important en la recerca d'oportunitats laborals en establir una col·laboració estratègica amb EURES, la xarxa d'ocupació europea. Aquesta aliança ha obert les portes a optar a diferents llocs de treball a Malta.

Les ofertes laborals del SEPE per treballar a Malta

Les ofertes es poden consultar a la mateixa pàgina web del SEPE, que compta amb un ampli llistat amb tots els llocs de treball disponibles. Les vacants a Malta abasten una àmplia gamma de rols, des de Project Manager fins a cuiner. També hi ha de tècnic superior de suport, consultor financer, executiu de comptes o enginyer de programari.

Cada oferta inclou una descripció detallada de les responsabilitats, requisits acadèmics, experiència prèvia, funcions i salari, i alguna pot arribar als 45.000 euros anuals. El termini per aplicar està arribant al final i hauries d'afanyar-te si vols optar a una d'aquestes vacants. La data límit apareix sota cada lloc disponible, i els interessats a postular-se han d'enviar una carta de motivació i el currículum a l'adreça de correu electrònic indicada.

El SEPE ha facilitat l'accés a aquestes oportunitats a través d'un apartat exclusiu a la seva pàgina web dedicada a EURES. Les persones que hi estiguin interessades poden trobar una llista detallada de les ofertes de feina disponibles a diversos països europeus.

La col·laboració entre el SEPE i EURES permet als ciutadans tenir la possibilitat de trobar feina fora del territori. La situació a Espanya és crítica en molts sectors, i hi ha professionals altament qualificats que no estan aprofitant el seu talent.

Molts han de treballar en llocs que no tenen res a veure amb el que han estudiat per guanyar diners, cosa que augmenta la frustració en els joves. La iniciativa del SEPE pot ser un trampolí perfecte per potenciar el desenvolupament laboral de molts espanyols a l'estranger i que es puguin sentir útils.