Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Imatge de fons de diversos bitllets de 200 euros i una altra imatge d'una dona amb gest pensatiu i amb alguns interrogants de colors sobre el cap

El premi que ofereixen els bancs per portar-los la teva nòmina aquests dies

Les entitats financeres obsequien amb grans avantatges i beneficis les persones que vulguin domiciliar el seu sou

Els bancs, com qualsevol altre negoci, lluiten entre ells i ofereixen estratègies per atraure i captar clients. En aquest sentit, els comptes nòmina són un dels productes més sol·licitats.

Cada entitat financera ofereix una sèrie d'avantatges en domiciliar la nòmina o altres ingressos. Aquests beneficis es tradueixen, principalment, en regals, vols, viatges o donar diners a canvi. La competència és molt alta i hi ha moltes opcions a triar:

Compte Online de Banco Santander

Per obtenir la bonificació màxima de 400 euros bruts al Santander, es requereix una nòmina o pensió domiciliada superior als 2.500 euros mensuals. El pagament s'efectuarà en dues parts: 300 euros en rebre la primera nòmina i els 100 euros en rebre la del segon mes.

Per a salaris a partir dels 600 euros, la bonificació serà de 300 euros. Així mateix, cal establir un compromís de domiciliació durant 24 mesos. El pagament es farà després dels primers 14 dies del primer mes.

Compte Online Sense Comissions BBVA

El BBVA no exigeix una nòmina, però sí que demana la domiciliació de rebuts de llum, telèfon o gas. Si el client ho compleix, el banc pot tornar fins a 720 euros cada any. Per rebre el premi, cal mantenir un saldo mitjà de 400 euros al compte durant 12 mesos, i la promoció estarà disponible fins al 30 de juny.

Compte Clara d'Abanca

Aquest compte d'Abanca inclou una bonificació de fins a 300 euros nets per domiciliar una nova nòmina o pensió. La quantitat exacta depèn de la nòmina: si és entre 800 i 1.200 euros, la bonificació serà de 150 euros.

A més, hi ha un compromís de permanència de 24 mesos i, en cas de no complir-ho, caldrà reemborsar la part proporcional de la promoció. El compte també ofereix una remuneració del 2% TAE per a saldos de fins a 15.000 euros durant el primer any.

Compte intel·ligent benvinguda EVO

A més d'oferir diners a canvi, també hi ha bancs que brinden l'oportunitat d'augmentar els estalvis. L'oferta d'EVO inclou 2 comptes. Una és per al dia a dia, amb el 0% TAE fins a 4.000 euros. L'altra és a termini i ofereix una rendibilitat del 2,85% TAE fins a 30.000 euros.

EVO no cobra comissions ni exigeix permanència. A partir del dia 15 de cada mes, el saldo que superi els 4.000 € al teu compte corrent es transfereix al compte a termini. En cas d'ingressar 10.000 € o més al vostre compte, l'excedent dels 4.000 euros es transferirà aquesta mateixa nit, sense necessitat d'esperar al dia 15.