Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Home amb armilla de seguretat i casc groc a la mà, somrient i mostrant el polze cap amunt amb una ciutat de fons.

El país europeu que ofereix feina a espanyols: un únic requisit i sous de 2.600 €

Aquesta oferta laboral representa una excel·lent oportunitat per als espanyols a l'estranger

En un context laboral on cada cop més espanyols busquen oportunitats a l'estranger, Alemanya es presenta com una destinació ideal per a aquells que volen millorar les seves condicions de vida.

Recentment, una oferta laboral ha captat l'atenció: l'aeroport de Leipzig/Halle a Alemanya està buscant treballadors espanyols, i una de les condicions, de fet, és parlar espanyol.

Dues persones donant-se la mà i en primer pla una imatge de diversos bitllets apilats
Si estàs buscant feina, Alemanya t'ofereix una oportunitat ideal | Getty Images, 89Stocker

El salari ofert puja a 2.640 euros mensuals, i es converteix en una proposta atractiva per als que volen treballar a l'estranger.

Una oportunitat única a Leipzig

L'Aeroport de Leipzig/Halle, gestionat per l'empresa Gi Group Deutschland, és a la recerca de personal espanyol per cobrir llocs d'ajudant de magatzem.

Aquest aeroport és un dels més importants a Alemanya i ofereix un salari mensual de 2.640 euros, amb jornades de 40 hores setmanals. A més, l'empresa proporciona un bo addicional de 500 euros cada sis mesos per ajudar amb les despeses de mudança.

Fotomuntatge amb una imatge de fons d'una bandera europea amb operaris i un ventall de bitllets de 500 euros
Alemanya està buscant treballadors espanyols | PixaBay, Getty Images Pro, RicardoImagen, Getty Images, Bunyos

El que més crida l'atenció d'aquesta oferta és que no es requereix experiència prèvia al sector, cosa que obre les portes a un ampli ventall de candidats. L'únic requisit indispensable és tenir coneixements d'anglès o alemany (nivell B1), encara que també es valora molt positivament el fet de parlar espanyol.

L'empresa s'encarrega de proporcionar la formació necessària als nous empleats, garantint així que puguin exercir les seves funcions de manera efectiva.

Condicions laborals atractives

Els llocs oferts a l'Aeroport de Leipzig/Halle no només destaquen pel salari competitiu, sinó també per altres condicions laborals beneficioses. Entre elles s'inclouen un contracte permanent, un habitatge a tarifa determinada, cinc dies de feina i dos de descans i pagaments addicionals per torns nocturns, diumenges i festius.

Muntatge amb persona teletreballant i una altra portant una maleta de treball
Aquesta feina a l'Aeroport de Leipzig/Halle és una oportunitat única | Getty Images, Canva Pro

Com aplicar-hi?

Per a aquells interessats en aquesta oportunitat, el procés d'aplicació és senzill. Cal enviar un currículum actualitzat, que no ha de superar els tres fulls d'extensió, juntament amb una foto recent. A Alemanya és comú que els currículums es redactin a mà i en ordre cronològic, destacant l'experiència laboral i la formació acadèmica.

A més del currículum, els candidats han de presentar una carta de presentació o 'Bewerbung', en què es descriuen els seus interessos i habilitats, així com la seva motivació per al lloc. Aquest document és clau en el procés de selecció i pot marcar la diferència entre ser seleccionat o no.