Una empresa catalana crea la solució definitiva contra els okupes

L'empresa «conceptualitza, dissenya i fabrica» tots els seus productes a Catalunya, segons informa el seu CEO

L'alarma antiokupa 'wGravity' dissenyada per l'empresa catalana Watchman Door al Vallès Occidental
L'alarma antiokupa 'wGravity' dissenyada per l'empresa catalana Watchman Door al Vallès Occidental | Watchman Door

El tema de l’okupació ha estat molt present durant aquest any arreu del país, i en especial a Catalunya. Des del Baix Camp fins a la Selva, els problemes d’okupació han augmentat des que es van imposar les restriccions que prohibien visitar les segones residències.

Ara, l’empresa catalana Watchman Door ha creat la que podria ser la solució a l’okupació a Catalunya i a la resta del país. Segons informa el digital ‘Crónica Global’, es tracta d’un pany intel·ligent anomenat ‘wGravity’ que podria arribar a detectar les intencions dels okupes abans que es produeixin els fets. Des de l’empresa afirmen que a Catalunya és on tenen més instal·lacions perquè «és la comunitat on hi ha més okupació».

'wGravity' només pot obrir-se a través de Bluetooth

‘Crónica Global’ afirma que aquest pany funciona amb un sofisticat sistema de sensors que alerta al propietari si hi ha una vibració sospitosa a la porta de casa. A més, funciona amb Bluetooth i és impossible trencar-lo ni manipular-lo. Així ho explica el CEO de Watchman Door, Normal Sánchez, al citat mitjà: «El nostre pany antiokupa és impossible d’obrir mitjançant un tornavís o qualsevol altra eina, ja que des de l’exterior no se sap on està instal·lada».

L’única eina que pot desbloquejar-lo és el Bluetooh. D’aquesta manera, el pany funciona com un pestell electrònic que només pot activar-se amb un dispositiu mòbil des de l’exterior de l’habitatge. El seu preu ronda els 300 euros, però ve acompanyat de bateries recarregades que tenen un any de duració.

Més de 30.000 productes venuts a tot el país 

Tal com informa Norman Sánchez a ‘Crónica Global’, els sensors «poden regular-se en intensitat. El nen que juga amb la pilota o el servei de neteja els distingim a través de la intensitat dels cops que puguin donar a les portes».

L’empresa «conceptualitza, dissenya i fabrica» tots els seus productes a Catalunya, concretament a Barberà del Vallès (Vallès Occidental), tal com ha informat el CEO de l’empresa a ‘Crónica Global’. Actualment ja han venut més de 30.000 ‘wGravity’ a tota Espanya que controla més de vuit milions de portes.


Comentaris

envia el comentari