Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del Parc del Poblenou, ple de gent menjant i bebent

Els parcs de Barcelona s'omplen de persones menjant i bevent sense respectar mesures sanitàries

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha intervingut, però no ha evitat que els joves tornessin a incomplir les normes

Imatge del Parc del Poblenou, ple de gent menjant i bebent
La Guàrdia Urbana de Barcelona ha intervingut, però no ha evitat que els joves tornessin a incomplir les normes | Twitter (@btvnoticies)

Després del tancament dels bars i restaurants tot just fa una setmana, les autoritats han registrat un augment del consum d'aliments i begudes a parcs i carrers de les ciutats. En concret, Barcelona és una de les ciutats on més s'ha vist aquest efecte on els joves passaven dels locals de restauració al carrer. 

En concret, 'Betevé' ha fet públic un vídeo d'aquest mateix cap de setmana on es poden veure centenars de joves als parcs de la capital catalana. Aquesta activitat ara mateix suposa un delicte segons la legislació catalana, ja que està prohibit el consum d'aliments i begudes al carrer. 

A banda, aquestes accions poden suposar un gran perill pel que fa al contagi del virus. Els joves, tal com es poden veure a través de les imatges publicades pel mitjà de comunicació barceloní, estan asseguts a terra, incomplint la norma de no reunir-se més de sis persones, sense mantenir les distàncies entre ells i, el més escandalós, sense mascareta

Els controls policials no han servit per frenar als joves

Segons el mitjà citat anteriorment, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha pres mesures per tal d'evitar aquestes imatges. És el cas del Parc del Poblenou, on les taules de pícnic han estat precintades per tal d'evitar que la gent hi pugui accedir i fer-ne ús. Tot i això, sembla que ha servit de poc, ja que els joves han utilitzat la zona de gespa per a poder seure i beure i menjar allà. 

Les imatges que hem vist aquest cap de setmana són les mateixes que les reproduïdes els passats dissabte i diumenge. La diferència que hi ha, però, és que aquesta setmana sí que hi ha hagut controls policials a les entrades del parc per tal de vigilar que tothom que entrés al recinte complís totes les mesures sanitàries. Tot i això, aquest acte no ha evitat que els visitants incomplissin igualment la norma de no menjar ni beure i s'han instal·lat igualment a la gespa del Parc del Poblenou.