malalt

Perd al seu pare per coronavirus, i el que troba entre les seves pertinences emociona a les xarxes

La usuària s'ha dirigit a 'El Hormiguero': «Em falta part de la meva ànima, però gràcies per fer-nos somriure en aquest malson»

La crisi per la pandèmia del coronavirus està deixant dades entristidores sobre el nombre de contagiats i morts al llarg d'aquestes setmanes. Algunes persones que han perdut éssers estimats, de vegades decideixen compartir alguna de les seves experiències per xarxes socials; experiències que emocionen i fan reflexionar.

Cristina Banda, a través de Twitter, ha decidit compartir una experiència que ha aconseguit emocionar a molts. I té a veure amb alguna cosa que ha trobat en les pertinences del seu pare, mort per Covid-19.

«Gràcies al programa, és l'únic que em fa somriure»

«Avui vull donar les gràcies al programa 'El Hormiguero', és l'únic moment del dia que em fa somriure. El meu pare ha mort per Covid-19. Avui he trobat això entre les seves coses... Em falta part de la meva ànima, però gràcies per fer-nos somriure en aquest malson. Intentaré ser forta per ell» explicava la usuària en un tuit.

Juntament amb el text, apareix una fotografia d'un tros de diari on es pot llegir: «La targeta d' 'El Hormiguero'». I és que aquesta és la resposta que cal donar-li a Pablo Motos quan truquen a un espectador a l'atzar i pregunta «¿Sap vostè el que vull?», perquè així la persona en qüestió pugui guanyar diners.

«Segur que era una persona extraordinària»

Aquest tuit ha arribat fins al mateix programa d'Antena 3, i el presentador li ha enviat  un «petó gegant» a la Cristina Banda, a més de dir, emocionat, que «segur que el seu pare era una  persona extraordinària». L'autora del tuit ha contestat al compte oficial del programa a Twitter: «M'heu deixat sense paraules, gràcies a vosaltres per aquest homenatge al meu pare. Sí que era excepcional... Molta força i salut a tots, i gràcies per treure'ns un somriure cada dia».

El tuit original també compta amb una resposta de 'El Hormiguero': «T'enviem una abraçada molt gran. Gràcies per compartir això amb nosaltres» així deia en un tuit el col·laborador del programa, Jandro, en el qual li mana «una abraçada forta i molt ànim». Sens dubte, una publicació que ha emocionat a molts usuaris de Twitter, així com a espectadors del programa.