El pare de Marta Calvo demana «respecte» i «justícia» per a la seva filla en una carta

Paral·lelament, ha aprofitat per agrair l'esforç de les forces de seguretat i els voluntaris que han treballat en les tasques de recerca

La desapareguda Marta Calvo
El pare de la jove lamenta l'enorme dolor que està patint la seva família | Facebook / Marta Calvo

El pare de Marta Calvo ha demanat «respecte» i «justícia» per a la seva filla. La jove, de 25 anys, va desaparèixer el passat 7 de novembre a la localitat de Manuel, a València. Ahir, el presumpte culpable de la seva mort, que ha confessat que la va esquarterar i va llançar les seves restes a les escombraries, va entregar-se voluntàriament a la policia. La noia va quedar amb l'home, Jorge Ignacio Palma, a través d'una aplicació i, per precaució, va enviar la seva ubicació a la seva mare per Whatsapp.

Una emotivitat que reflecteix l'enorme dolor de la família

El pare de la presumpta víctima ha fet pública una carta en què relata la tristor de la família, lamentant que viuen «des de fa quasi un mes, una autèntica desesperació». «El pitjor que pot viure un pare és no saber on està la seva filla. Vint-i-sis dies d'incertesa, por, preocupació... amb 26 nits, fins rebre aquesta trucada», detalla el text. En referència a la trucada, que parla de la conversa telefònica que va mantenir amb el delegat del Govern a València, Juan Carlos Fulgencio, sobre l'«agressió física» que «podria haver causat la seva mort», assenyala que és «una trucada que mai haguessis volgut rebre».

  

«Una trucada que confirma les teves pitjors sospites. Un dia que mai esperaves viure i que mai podràs oblidar. Ho hem patit en família, acompanyat de la meva parella, els meus pares i el meu fill petit, el germà de Marta. Un jove de 20 anys que està patint també», explica el pare. Paral·lelament, aprofita el text per acomiadar-se d'ella: «Volem recordar-la junts. Recordant aquell somriure seu que no es pot oblidar. Recordant el somriure de la nena dolça que es va convertir en una dona plena de vida. Una vida truncada de manera atroç».

Finalment, agraeix «a tots els investigadors, cossos i forces de seguretat que han treballat incansablement per saber què li va passar» a la seva filla.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari