Antonio del Castillo en el funeral de Diana Quer

El pare de Marta del Castillo deixa en l'estacada a Vox

Abandona el partit polític on militava des de 2018

Antonio del Castillo  va anunciar aquest dimarts la seva baixa  com a militant de Vox. El pare de Marta del Castillo confirmava que abandona el partit de Santiago Abascal bàsicament perquè va haver-hi «coses que no em van agradar políticament parlant». 

En un missatge a Twitter explicava que també s'ha vist  afectat  perquè «aquests dies han sigut durs, unit al fet que fa molt poc que va ser l'aniversari de l'assassinat meva filla i tot el que ha sortit publicat». I és que tot just aquesta setmana és el cas feia un gir de 180 graus, amb l'aparició d'una trampa d'estafa entre Miguel Carcaño i el seu germà, Francisco Javier, que podria permetre imputar a aquest últim com a autor de la mort de la jove sevillana el 24 de gener de 2009. 

Adeu a la militància però no als seus postulats polítics

Antonio del Castillo abandonava la  setmana passada Vox, el partit al qual es va unir el 2018 «cansat del llenguatge políticament correcte», just abans de les eleccions andaluses i després de 4 anys vinculat al  PP. Encara que de moment no mantingui cap filiació política, això no vol dir que deixi de mostrar les seves opinions com demostra una recent crítica a l'alcalde socialista de Sevilla.  

També et pot interessar...