La mare de Marta del Castillo trenca el silenci sobre les novetats que capgiren el cas

Eva Casanueva no té dubtes que Francisco Javier Delgado és el veritable assassí de la seva filla

Eva Casanueva en declaracions a 'Espejo Público' sobre les novetats
Eva Casanueva ha valorat les novetats sobre l'assassinat de la seva filla | Antena 3

Les noves informacions sobre l'assassinat de Marta del Castillo han suposat un raig d'esperança per a tota la seva família especialment, per als seus pares, Antonio del Castillo i Eva Casanueva. Fins al moment, Miguel Carcaño era l'únic acusat per la mort i la desaparició del cos de la jove sevillana, però noves dades podrien fer que es reobrís el cas i poder vincular al germà de Carcaño, Francisco Javier Delgado. 

Ells mateixos confirmaven que Carcaño hauria confessat per fi els motius reals que van provocar el crim. Marta hauria presenciat una discussió entre els dos germans per un tema econòmic. Concretament, sobre una possible estafa i falsedat documental que va cometre Delgado per aconseguir una hipoteca del pis del carrer de León XIII. 

Eva Casanueva no té cap dubte que la setena versió que Carcaño dona sobre els fets és la bona. Així la mare de la jove assassinada creu que per fi s'ha confirmat el veritable motiu perquè durant aquests 11 anys, encara no s'ha pogut trobar el cos de Marta: «No apareix perquè té cinc cops de culata al cap».   

Les proves demostrarien la implicació de Francisco Javier

I és que a més de les raons per les quals va morir Marta, Miguel Carcaño també hauria explicat que va passar realment el fatídic dia de l'assassinat de Marta del Castillo. Ell i Francisco Javier haurien començat a discutir perquè Carcaño s'hauria endarrerit en el pagament d'una quota. 

Francisco Javier hauria reaccionat violentament i hauria propinat una pallissa a Miguel. Durant la baralla entre germans, però, Marta hauria provat de defensar a qui era la seva parella, moment en el qual l'hauria mort colpejant amb la culata d'una arma. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari