Leo Messi durant un entrenament amb el FC Barcelona

Podria ser definitiu: l'última decisió del pare de Messi que encén les alarmes

Sembla que l'argentí té clar quin club serà el seu pròxim destí

La sortida de Leo Messi del FC Barcelona només pot significar una cosa: un dels millors jugadors del món es queda sense club i les ofertes internacionals comencen a sorgir. L’equip que més fort està sonant és el Manchester City, club on l’argentí coincidiria amb qui va ser el seu entrenador a la formació blaugrana, Pep Guardiola. Els rumors apunten a unes negociacions que ja estan tenint lloc. Algunes fonts asseguren que Jorge Messi, pare del jugador, ja estaria parlant amb la directiva del club anglès per un imminent fitxatge. 

Es desmenteix un presumpte àudio de Messi 

Per la seva banda, el pare de Lionel Messi ha hagut de frenar els rumors sobre una possible reunió entre la família i el club. Les xarxes van començar a compartir un missatge, presumptament del mateix Messi, on confessava que ell i la seva dona Antonella havien decidit abandonar Barcelona. Tot i que semblava molt real, Jorge Messi ha assegurat que aquestes declaracions són falses i no s’està planejant cap reunió a la ciutat comtal en els pròxims dies. 

Pep Guardiola estaria més que encantant que l’argentí tornés a un equip que dirigeix. L’època de Guardiola al Barça va ser decisiva per Messi, ja que va aprendre i guanyar més títols dels que mai hauria pensat sent tan jove. 

Tot i que no hi ha cap confirmació sobre quan serà la reunió, diversos mitjans com 'Mundo Deportivo' han assegurat que tant Jorge Messi com Ferran Soriano es desplaçarien durant els pròxims dies a Barcelona per celebrar una reunió on es negociarien les condicions del crack argentí a Manchester.

Neymar, Messi i Guardiola podrien tornar a reunir-se

Ara, algunes fonts apunten que Guardiola ja té les portes obertes per Messi i que aquest, alhora, voldria intentar convèncer una altra estrella exculer per unir-se al Manchester City: Neymar. Precisament el brasiler passa una dura etapa també al seu club, el PSG, després de perdre la final de la Champions League contra el Bayern- casualment, l’equip que va humiliar al FC Barcelona i una de les raons que van acabar de convèncer a Messi de prendre la decisió d’anar-se’n.

Per afegir més preguntes a l’assumpte, molts fanàtics del futbol han notat un petit detall que podria acabar de confirmar que Messi serà la nova estrella del Manchester. Kun Agüero, jugador actual del City i molt amic personal de l’argentí, s’ha tret el número ‘10’ del seu perfil d’Instagram, fet que podria significar que aquest dorsal ara serà ocupat per Messi, tal com l’ha representat al club blaugrana durant els últims anys.