El pare de Neymar i el seu advocat es reuniran avui amb André Cury

Cury té una bona relació amb la família i, a més, és un home de confiança del mercat del futbol
El pare de Neymar i el seu advocat es reuniran amb André Cury per facilitar el contracte amb el Barça | Cedida

 

Tal com informa el mitjà de comunicació brasiler 'Esporte Interativo', el pare de Neymar i el seu advocat es reuniran avui dimarts, 2 de juliol, a Barcelona amb André Cury, un home de confiança del mercat del futbol i clau per al fixatge del davanter del París Saint-Germain. Segons assenyala 'Mundo Deportivo', es creu que es pot assolir un acord en el contracte entre el Barça i el jugador —necessari abans de negociar amb el PSG— i es valora també la possibilitat de la participació d'algun integrant de la plantilla culer.

 

No obstant això, el mitjà assegura que el FC Barcelona no té constància de cap reunió, tot i que no és un problema, ja que Cury és un home que, a més de treballar per al club, manté una bona relació amb la família de Neymar.

 

Una pedra institucional en el camí

Ara bé, un petit obstacle, potser no tan petit, dificulta el contracte del brasiler; i és que el president de La Lliga, Javier Tebas, ha assegurat que «prefereix que Neymar no vingui a la lliga espanyola perquè no és un bon exemple». Tebas ha reflexionat, en declaracions a 'Onda Cero', que «pot ser un gran jugador, però el comportament també és molt important en els valors que transmetem com a competició», i ha donat a entendre que no hi hauria cap problema «si es portés millor...». Cal recordar que el president de l'organisme va dificultar el traspàs del jugador al PSG l'any 2017.           

 

També et pot interessar...

          A la llum un vídeo de Neymar amb la model que l’acusa de violació