Un agent dels Mossos d'Esquadra realitzant una detenció

Pascal, l'autor del crim masclista de Lloret de Mar: s'entrega plorant després d'escanyar la seva dona

Els fets van tenir lloc aquest dilluns 10 de novembre

Aquest dilluns, un home va matar la seva parella a Lloret de Mar. La policia va rebre un avís a les 10.30 hores del matí i fins al lloc dels fets es van desplaçar efectius de l'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos (AIC) per fer-se càrrec de la investigació. El cadàver, amb signes de violència, es va localitzar a l'interior d'un pis situat a la zona del final del passeig Marítim. Mentrestant, un home d'una edat semblant a la dona trobada morta s'entregava a la comissaria de la Policia Local del municipi confessant el crim. Posteriorment va quedar detingut i traslladar als Mossos d'Esquadra. Pascal, 

Docns bé, segons 'El Cas', l'autor del crim és un home de nacionalitat belga, de 51 anys, de nom Pascal. L'home va matar a la seva parella, Peggy, de la mateixa nacionalitat i de 49 anys. Tal com indica el citat mitjà, els dos estaven a la casa del passeig Marítim, una segona residència on fa molts anys que hi viuen. L'home va escanyar a la dona i poc després es va entregar voluntàriament a la Polica Local de Lloret de Mar. De fet, es va entregar a la comissaria plorant. 

Les primeres investigacions posen en relleu que Peggy va morir escanyada a mans del seu marit. Només queda que les proves forenses ho confirmin, com també les investigacions policials amb la versió que ha explicat l'home. El crim ha tingut lloc en una zona turística molt poc habitada durant aquesta època de l'any i per la pandèmia del coronavirus.

El citat digital assenyala que després d'interrogat l'home a comissaria, els Mossos van traslladar-lo a l'escenari del crim, ubicat al quart pis del número 7 de l'avinguda Magnòlia de Lloret, per fer una reconstrucció del succés. 

 

Lloret de Mar convoca un minut de silenci per condemnar els fets

D'altra banda, l'Ajuntament de Lloret de Mar va convocar aquest dilluns a la tarda un minut de silenci per condemnar els fets, un acte que va comptar amb la presència d'una gran quantitat de persones. L'alcalde del municipi, Jaume Dulsat, va expressar el seu rebuig, horror, consternació i indignació que viu el municipi en aquests moments i va traslladar el condol i escalf als familiars. També va indicar que el consistori es presentarà com a acusació popular i va reafirmar la «voluntat de posar totes les barreres a l'abast per evitar una nova situació de violència masclista».