Un dels germans Roca, de pedra: una rossa es cola al seu Instagram

El compte d'Instagram del jove pastisser ha estat modificat

Jordi Roca durant la presentació del restaurant 'Rocambolesc' el 2015
El compte d'Instagram de Jordi Roca ha estat hackejat | Gtres

El jove responsable pasteler del Celler Can Roca, Jordi Roca Fontané, ha patit un lleu problema a les seves xarxes socials. Concretament, el seu compte d’Instagram ha estat modificat per part d’un hacker que ha intercanviat les seves fotos per les d’una jove.

A més, el seu nom a Instagram ja no és Jordi Roca, sinó Aleyna Bayram. Per ara no s’ha modificat res més, encara que normalment els hackers utilitzen aquests moments per demanar alguna cosa o compartir algun missatge potent des del compte de la persona famosa. En aquest cas, el ‘hacker’ s’ha limitat a compartir fotografies d’una noia.

Encara que Jordi Roca no se n’hagués adonat del seu canvi, algunes persones de Twitter com la comunicadora Carla Garriga, qui no ha dubtat en preguntar-li al jove pastisser: «Què ha passat al teu Instagram?». La resposta ha estat breu: «Hackers».

Per si l’alerta no havia sonat ja, Jordi Roca està utilitzant el seu compte de Twitter per repetir que està intentant trobar la solució d’aquest hackeig. Sempre amb molta amabilitat, Roca dóna les gràcies a la gent que s’ha preocupat per ell i el seu Instagram. Caldrà esperar per veure si el pastisser intenta que li tornin el seu compte o simplement esperarà que el ‘hacker’ s’avorreixi de tenir aquest compte.

El futur professional dels germans Roca

Així, i mentre el jove pastisser soluciona els seus problemes amb les xarxes, fa pocs dies es va saber que els germans Roca començaran a comercialitzar licors destil·lats a partir de la pròxima primavera. Almenys, aquest és el pla inicial.

Es tracta d'una nova fase del projecte Ars Natura que consisteix en fer begudes i destil·lats a partir de mètodes històrics i també amb herbes típiques de la zona. Fins ara, el projecte se centrava a destil·lar licors per acompanyar els plats que es cuinen al Celler de Can Roca. L'objectiu d’aquesta nova etapa és enfocar aquestes begudes a tot el públic, i no només al sector de la restauració com s’ha fet fins ara. A més, la intenció és entrar al mercat amb productes diferents dels que ja es comercialitzen i utilitzar alguns dels productes tradicionals que es poden trobar a les Gavarres o en altres territoris de proximitat.


Comentaris

envia el comentari