Imatge primer pla de Quim Masferrer cara contenta

La patacada de TV3 d'aquest dilluns: Quim Masferrer podria ser la seva única esperança

Les audiències d'aquest dilluns expliquen per què 'El Foraster' podria ser indiscutible a TV3

Quim Masferrer és el líder dels dilluns. En el cinquè capítol de la temporada, s'ha tornat a convertir en el líder de la corpo. Això no és res de nou, ja que aquesta nova temporada està sent molt ben rebuda pel públic de TV3.

De la mateixa manera que les temporades anteriors, el programa està registrant molt bones xifres d'audiència. La realitat és que és líder des que es va estrenar aquesta temporada, el 18 de setembre passat.

En aquest cinquè capítol de la temporada, Quim ha visitat Ulldemolins, situat a la comarca del Priorat. Com sempre, el capítol ha superat totes les expectatives. Doncs, 'El Foraster' és dels únics programes de TV3 que són capaços de mantenir la bona ratxa.

'El Foraster' segueix batent rècords

Aquest dilluns, 16 doctubre, TV3 va tornar a ser la cadena més vista a Catalunya. Va aconseguir una quota d'un 16,3%, situant-se a 7,5 punts d'Antena 3, la segona més vista (8,8%).

Així, dos dels espais que van ajudar que la cadena catalana fos la més vista de la jornada van ser 'El Foraster', i el 'TN Vespre' de Toni Cruanyes. Les xifres indiquen que Quim Masferrer és, un dilluns més, un dels líders de la corpo.

'El Foraster' va aconseguir mantenir la seva bona ratxa registrant un 24,9% de quota i reunint 496.000 espectadors. Tot i que és una xifra una mica més baixa que la de la setmana passada (25,3%), ha tornat a ser el segon espai més vist. Aquestes dades ho han situat a molt poca distància del 'TN', que ha aconseguit un 25,1% i 530.000 espectadors.

D'aquesta manera, 'El Foraster' es va convertir en el programa més vist de la franja del prime time, superant forts competidors com 'El Hormiguero' (8,9%) o 'First Dates' (7,6%).

Males notícies per a Agnès Marquès

Mentre el programa de Quim Masferrer segueix arrasant sense límits, el 'Planta Baixa' d'Agnès Marquès segueix sense aixecar el cap. La realitat és que no està sent la millor arrencada de temporada per a Marquès. Doncs ha tornat a registrar el seu mínim històric.

'Planta Baixa' va registrar un nou mínim històric. Només va aconseguir reunir 62.000 espectadors i registrar un 6,0%, un gran cop per a la presentadora.

Tot i això, sembla que el 'Planta Baixa' no és l'únic programa de les tardes de la televisió catalana que no està complint amb les expectatives. 'El paradís de les senyores' tampoc està aconseguint les xifres esperades. Aquest dilluns, va registrar un 8,8% de quota.

Aquests baixos resultats no tenen res a veure amb els de la nit. Així, les xifres es complementen i aconsegueixen pujar la mitjana d'audiència de la televisió catalana que, una vegada més, continua sent líder.