Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge dels exiliats polítics a Antena 3

Patinada d'Antena 3: un actor mític de 'Plats Bruts' entre els condemnats del procés

L'error que ha comès la cadena ha causat rebombori a les xarxes

Un dels programes més vistos de la graella de la cadena privada Antena 3 la 'lia'en directe. La catalana Susanna Griso, al capdavant d'aquest magazín matinal durant més de quinze anys hi ha hagut passar vergonya per un muntatge fotogràfic erroni.

En aquest matí de divendres, tretze de gener, la cadena privada ha dedicat bona part del matí a parlar dels efectes de la reforma del Codi Penal espanyol. Més concretament, com ha afectat aquesta situació legal als condemnats del procés de l'1 d'octubre. Fins aquí, tot bé.

Una confusió en posar la imatge

El moment ridícul ha succeït quan un muntatge fotogràfic sobre els condemnats per delictes de sedició ha sortit en pantalla. Una de les imatges, no coincidia ben bé amb la persona que volien dir, ha estat el cas de Jordi Sánchez.

El mític actor català de 'Plats Bruts' interpretant el paper de Josep Lopes s'ha colat entre Jordi Rull, Joaquim Forn, Carme Forcadell i Jordi Cuixart. Aquest fet ha sorprès molt a l'audiència que ràpidament s'ha llençat a les xarxes socials per comentar el succeït en directe al programa. Alguns comentaris han anat en contra del programa per la manera de fer periodisme que tenen: «Aquest és el rigor d'aquesta gent», declarava @Berlustinho a Twitter.

Imatge de l'actor català Jordi Sànchez.
L'actor català no s'ha pronunciat | GTRES

Molts altres s'han pres l'error com una broma i han entès que un error, el pot tenir qualsevol. La conductora del programa, Susanna Griso ha demanat disculpes en veure l'error que s'havia comès en el muntatge: «Com és de savis rectificar, permeti'm que els hi digui que hi havia un error amb la fotografia de Jordi Sánchez i des d'aquí demanem mil disculpes».

Les xarxes han reaccionat ràpidament

Com era d'esperar, les xarxes s'han omplert de comentaris i opinions respecte a l'error d'Antena 3. El portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya al congrés espanyol, Gabriel Rufián, ha estat un dels primers a reaccionar a Twitter. «M'al·lucina», ha piulat, mentre acompanyava el missatge de dues captures d'imatge del moment.

En el lloc de l'expresident de l'Assemblea Nacional Catalana, el programa ha posat una imatge de l'actor català amb el mateix nom. L'actor conegudíssim tant a TV3 pel seu paper de Lopes a 'Plats Bruts' o el d'Antonio Recio a la sèrie televisiva 'La que se avecina' no s'ha pronunciat encara a les xarxes.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp