Muntatge Pedro Sánchez i les seves filles

Pedro Sánchez pren una decisió dràstica amb les dues filles després dels rumors

Pedro Sánchez és molt protector amb la seva família

Pedro Sánchez està vivint uns moments de força tranquil·litat malgrat la situació que viu Espanya.

El president espanyol ha pogut anunciar la fi generalitzada de l'ús de les mascaretes posant així fi, malgrat que sigui simbòlicament, a la pandèmia de la Covid-19. Si bé la inflació està massa alta, l'atur no baixa i hi ha sectors socials i econòmics que han arribat al seu límit, Sánchez no desespera.

La Setmana Santa ha estat molt positiva per al turisme i el president ja pensa a la precampanya electoral que començarà després de l'estiu. Es preveu molt llarga, ja que ja ha anunciat que té intenció d'esgotar la seva legislatura fins a finals del 2023.

Començar a mostrar la cara més amable davant dels ciutadans per guanyar els seus vots implica també mostrar-se més proper. La millor manera de fer-ho és que els polítics exposin també la seva vida diària, la seva família i els moments familiars i de lleure. És una fórmula vella i efectiva per connectar amb els votants des d'una perspectiva més emocional.

Sánchez està preparant des de ja fa mesos una docusèrie sobre la seva rutina a la Moncloa. Hi podrem veure la cara més humana i domèstica de Sánchez. La seva dona, Begoña Gómez i la seva gossa, Turca, tindran un paper rellevant a la producció audiovisual.

Tot i això, hi ha una condició innegociable que Pedro Sánchez ha posat als responsables de Secuoya i The Pool, productores encarregades del projecte.

Pedro Sánchez i la prohibició a la docusèrie sobre la seva vida

El president vol protegir al màxim la intimitat de les seves dues filles, Ainhoa i Carlota. Les nenes tenen actualment 17 i 15 anys i en ser encara menors, el president no vol que apareguin al documental.

Sempre ha estat extremadament cautelós amb protegir-les de l'exposició pública i malgrat que aquest documental és la principal carta de Sánchez, tampoc no apareixeran.

A diferència d'altres líders polítics, Sánchez mai no ha publicat cap imatge de les seves filles. Ni a xarxes socials, ni a cap altra plataforma. És especialment sensible als continguts d'Internet, on les fotos es comparteixen sense control i viralitzen en qüestió de minuts.

Sí que hem pogut veure les menors en algun esdeveniment, com per exemple en un concert de The Muse al costat de Begoña Gómez, però les ocasions són comptades.

Begoña Gómez i la seva fila
Begoña Gómez i una de les seves filles a un concert | Vanitatis

Sánchez sap a més que l'adolescència és una edat complicada per a les persones i que les crítiques inevitables poden fer molt de mal. Aquest és un dels motius pels quals no vol que es difonguin imatges de les nenes, fet que podrà evitar, en el cas d'Ainhoa, uns mesos més.

Polèmica a Twitter per una mentida sobre Pedro Sánchez

Pedro Sánchez sap que les xarxes socials poden aportar coses negatives i que són el lloc perfecte per escampar mentides. Una de les mentides que ha corregut recentment i que implica una de les seves filles és el que s'ha produït a Twitter.

Una usuària desconeguda afirmava que la filla del president s'havia involucrat en una baralla. Una suposada captura de pantalla de WhatsApp, un tweet i més de 650 retweets i milers de likes

La informació és falsa i ja s'ha desmentit, però les xarxes socials són així de perilloses i nocives. Per evitar donar carnassa als haters habituals, Sánchez no vol fomentar imatges de les seves descendents, malgrat que això li suposi perdre alguns vots.