Pedro Sánchez rebent la segona dosi de la vacuna contra el coronavirus

Pedro Sánchez rep la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19

El president del govern espanyol ha agraït la feina feta als professionals sanitaris

La campanya de vacunació continua en marxa a tot l'estat espanyol. A poc a poc es va immunitzant la majoria de població. I tot plegat ha de servir, en part, per intentar frenar l'auge de la cinquena onada que estem vivint aquest estiu amb l'augment dràstic dels nous contagis.

Més enllà de seguir correctament les mesures i recomanacions dels experts, des de les administracions estan deixant clar que la vacunació és la millor solució per combatre aquesta nova onada. Per això, entre altres coses, s'està intentant accelerar la immunització de la població més jove, que és qui ara pateix més casos de nous positius.

Tot i això, hi ha altres franges que encara han de rebre la segona dosi i, per tant, poder aconseguir la pauta completa de la vacunació contra la Covid-19. Entre elles s'hi troba la franja del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que aquest divendres ha rebut el segon vaccí contra el coronavirus.

Pedro Sánchez rep la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19

Aquest divendres al vespre, dia 9 de juliol, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat que ja ha rebut la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19. En una piulada a Twitter, el cap de l'executiu també ha volgut agrair la feina que estan fent tots els professionals sanitaris. A més, també ha volgut enviar un missatge a la població per animar-la a seguir les mesures per derrotar el virus.

Concretament, Pedro Sánchez ha explicat que «he rebut la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19. El procés de vacunació avança amb èxit a Espanya gràcies a la gran feina de tots els professionals sanitaris i el compromís de la ciutadania. Mantinguem la prudència fins a derrotar completament el virus. Jo em vacuno segur».

El president del govern espanyol va rebre la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus el passat 19 de juny. Com ja va succeir en aquella ocasió, Pedro Sánchez no ha volgut detallar quina de les vacunes ha rebut. Ja en aquell dia, el cap de l'executiu simplement va especificar que «les vacunes salven vides i ens marquen el camí cap a la recuperació».