Guardiola no s’està de res: Compra una mansió a Barcelona i s’hi deixa 10 milions

Aquesta compra ha tornat a avivar els rumors sobre una possible tornada al FC Barcelona

Moviment sorpresa de Pep Guardiola. L’entrenador català ha decidit adquirir una gran mansió a la ciutat de Barcelona, fet que deixaria entreveure les intencions de l’exblaugrana de tornar al club més aviat del que es pensava.

Segons ha avançat ‘Crónica Global’ aquest matí, entre els mesos de febrer i març Guardiola hauria firmat la compra d’una mansió de 741 metres a la capital catalana. El luxós habitatge es troba al barri de Pedralbes de la ciutat comtal, concretament al carrer Font de Lleó, al costat de la muntanya de Sant Pere Màrtir.  A més, la mansió pertany a una finca de més de dos mil metres quadrats –concretament 2.114- i el seu preu ascendeix als 10 milions d’euros.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La compra de la mansió va firmar-se a través de la societat que l’entrenador comparteix en béns de guanys amb la seva esposa, l’empresària Cristina Serra.

La mansió va pertànyer a un exjugador blaugrana que va estar a les seves ordres

Tot i els rumors que podrien sorgir arran aquesta nova adquisició, Pep Guardiola va firmar a finals de l’any passat un nou contracte amb el Manchester City amb el qual pertanyeria al club fins a l’any 2023. La tornada de Joan Laporta a la presidència del FC Barcelona va avivar els rumors sobre el possible fitxatge de Guardiola, però en aquest moment el català encara no s’ha pronunciat.

Guardiola no tornarà, ara per ara, al capdavant del FC Barcelona, però sí que ha fet un moviment que el relaciona amb el seu passat. I és que, casualment o no, l’entrenador ha adquirit la mateixa mansió en la qual va viure Rafa Márquez, mexica que va jugar a les seves ordres i va ser un dels jugadors que va aconseguir el ‘sextet’ de copes. Márquez va deixar la residència l’any 2010 i va ser adquirida per un executiu rus, que fa mesos va decidir posar-la a la venda. La compra va acordar-se finalment per 10 milions d’euros, i a més de comptar amb una grandiosa mansió en un luxós barri, compartirà carrer amb persones de tan renom com els constructors Sanahuja.

Poc més se sap sobre aquest moviment sorpresa de Pep Guardiola, qui haurà de continuar a Manchester almenys durant 2 anys més a causa del contracte que va firmar fa pocs mesos amb el club.


Comentaris

envia el comentari