Imatge de Guardiola amb la seva casa a Pedralbes de fons

Guardiola no s’està de res: Compra una mansió a Barcelona i s’hi deixa 10 milions

Guardiola torna a Barcelona: l'estiu passat va comprar una espectacular mansió a Pedralbes

I si Guardiola tornés a Barcelona? Sí, és una pregunta tant lícita com real. Primer, perquè el Barça no passa pel seu millor moment; i segon perquè Barcelona ha estat la ciutat del de Santpedor des de temps immemorials. 

El cert, però, és que Guardiola ja hi torna a Barcelona. I, a més, ho fa sovint. I és que el tècnic català té una espectacular mansió de 741 metres a la ciutat comtal. 

El luxós habitatge, que Guardiola va adquirir l'estiu passat, es troba al barri de Pedralbes de la capital catalana, concretament al carrer Font de Lleó, al costat de la muntanya de Sant Pere Màrtir.  

Imatge de l'entrada de la casa de Pep Guardiola a Pedralbes
L'entrada de la casa de Pep Guardiola a Pedralbes | Catalunya Diari

A més, la mansió pertany a una finca de més de dos mil metres quadrats –concretament 2.114- i el seu preu ascendeix als 10 milions d’euros. La compra de la mansió va firmar-se a través de la societat que l’entrenador comparteix en béns de guanys amb la seva esposa, l’empresària Cristina Serra.

Imatge de la casa de Pep Guardiola a Barcelona
Terrassa amb vistes espectaculars: el somni de tothom, només a l'abast de Guardiola. | Cedida

Una mansió amb passat blaugrana

Pep Guardiola va firmar a finals de l’any passat un nou contracte amb el Manchester City amb el qual pertanyeria al club fins a l’any 2023. La tornada de Joan Laporta a la presidència del FC Barcelona va avivar els rumors sobre el possible fitxatge de Guardiola, però en aquest moment el català encara no s’ha pronunciat.

Guardiola no tornarà, ara per ara, al capdavant del FC Barcelona, però sí que ha fet un moviment que el relaciona amb el seu passat.

La casa de Pep Guardiola a Barcelona
La casa, amb tot luxe de detalls: piscina i vistes panoràmiques a Barcelona. | Cedida

I és que, casualment o no, l’entrenador ha adquirit la mateixa mansió en la qual va viure Rafa Márquez, mexica que va jugar a les seves ordres i va ser un dels jugadors que va aconseguir el ‘sextet’ de copes. Márquez va deixar la residència l’any 2010 i va ser adquirida per un executiu rus, que fa mesos va decidir posar-la a la venda.

Amb tot luxe de detalls

La compra va acordar-se finalment per 10 milions d’euros, i a més de comptar amb una grandiosa mansió en un luxós barri, compartirà carrer amb persones de tan renom com els constructors Sanahuja.

Si veuen Guardiola per Barcelona, doncs, no s'espantin: és que ara és el seu veí. Ocasional, això sí.