Imatge d'una claqueta amb objectius de càmera

Perd la vida sobtadament, amb 40 anys, una estrella de cinema i televisió

La seva mort ha resultat realment inesperada i ha causat un gran impacte mediàtic

El món de cinema i la televisió es troba ara de dol per la mort d'un famós actor i presentador. Ens estem referint a l'indi Sidharth Shukla, de 40 anys, que va aconseguir una gran fama al seu país i fins i tot arreu del món.

Encara queda conèixer el resultat de l'autòpsia, però sembla que la causa de la seva mort ha estat un infart de miocardi. Infart que el va portar a ingressar d'urgència a l'Hospital Cooper Municipal de Mumbai (Índia).

La notícia de la mort de Sidharth Shukla

El mitjà ColorsTV, en què ha treballat, és el que s'ha encarregat de fer pública la inesperada notícia. Ho ha fet a través de les xarxes socials, on ha compartit una fotografia de l'esmentada estrella.

Aquesta imatge l'ha acompanyat d'un text: «A ColorsTV estem tristos i devastats per la sobtada pèrdua del nostre estimat Sidharth. El trobarem a faltar intensament».

«La seva mort és una pèrdua irreparable per a nosaltres i per a tota la indústria. Les nostres oracions i suport estan amb la família, amics i fans. Que la seva ànima descansi en pau».

Aquesta informació ha generat rumors sobre la causa de la seva mort, encara que es creu que ha estat a causa d'un infart. Per resoldre'ls, la seva família, a través del representant de l'actor, ha demanat que s'evitin les especulacions fins que hi hagi un informe forense.

Així, a través d'un comunicat, ha exposat: «Volem que ens respectin i ens donin suport durant aquests temps difícils. Demanem humilment als mitjans que ens deixin espai i que deixin plorar als seus familiars i éssers estimats. Tots estem patint i estem tan impactats com vosaltres».

«Sidharth era una persona reservada així que respectem la seva privacitat i la de la seva família. I, per favor, resin perquè la seva ànima descansi en pau».

Qui era Sidharth Shukla?

El 12 de desembre de 1980, a Bombai, és la data del seu naixement. El jove estava destinat a convertir-se en un personatge molt popular del seu país. I el primer pas per aconseguir-va arribar el 2005: va aconseguir passar a ser el primer home indi que guanyava el prestigiós concurs Best Model of the World.

Un any abans d'aquest triomf havia començat a treballar com a model i des d'aleshores la seva carrera va ser imparable. No obstant això, no va voler quedar-se estancat i va començar a provar sort en altres camps. Bona mostra d'això és que va donar els seus primers 'pinitos' tant al cinema com a la televisió.

Encara que els seus inicis van ser tímids en tots dos sectors, va aconseguir convertir-se en tota una figura de renom i en un rostre molt conegut. Va passar a ser una de les grans estrelles de Bollywood, amb papers en pel·lícules com Humpty Sharma Ki Dulhania. Aquesta pel·lícula li va comportar diversos premis.

De la mateixa manera, també va arribar a ser un habitual de la televisió, on va diversificar molt la seva feina. Sí, perquè va ser participant de concursos com Jhalak Dikhhla Jaa, on va demostrar les seves habilitats ballant. Això sense oblidar que va acudir a realities com Fear Factor i Bigg Boss.

Però encara hi ha més. Va exercir com a presentador d'un espai de crims titulat Savdhann Índia, per exemple.

Nombroses mostres de dol per la mort de l'actor

Com no podia ser d'altra manera, els seguidors de l'intèrpret i presentador ràpidament han mostrat el dolor per la seva pèrdua. Amics i companys ho han fet mitjançant missatges a Instagram o Twitter. 

Aquests han publicat paraules molt emotives com: «Déu, això és punyent!».

«Que la teva ànima descansi en pau. El meu més sentit condol a la seva família i altres éssers estimats».