El conegut periodista Ernesto Ekaizer confessa que va estar en coma per la Covid-19

El tertulià ha anunciat que ha despertat del coma

El periodista i tertulià Ernesto Ekaizer a la presentació del llibre 'Queríamos tanto a Lluis' a Barcelona, any 2015
Feia mesos que els seguidors del periodista no sabien res d'ell | Gtres

El periodista i tertulià expert en tribunals Ernesto Ekaizer té coronavirus, i els seus 71 anys l'han col·locat en grup de risc contra aquesta pandèmia. Poc se sabia d'ell des de feia mesos, però el que no esperaven els seus seguidors és que tornés a aparèixer amb una fotografia on se'l veu completament canviat.

El tertulià argentí ha compartit una fotografia a les seves xarxes on confessava que havia estat contagiat de coronavirus el passat 19 de setembre. Lluny de ser asimptomàtic, Ekaizer s'ha vist afectat a la zona dels pulmons a causa d'una pneumònia bilateral. 

Ernesto Ekaizer es desperta del coma

No només això, sinó que el periodista va haver de ser entubat i li van invocar un coma, ja que el seu estat era vertaderament greu. Ara, i tal com pot explicar ell mateix, per fi ha pogut despertar d'aquest malson i es recupera a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Fundación Jiménez Díaz, un centre privat de Madrid.

«Vaig contraure el virus el 19 de setembre. La pneumònia bilateral va arrasar amb els meus pulmons. Van haver de posar-me en un coma induït (intubar-me). La meva bona salut i l'experiència dels metges i infermeres de la Fundació Jiménez Díaz van fer el miracle», explicava al costat de la fotografia. A la imatge es pot veure a Ekaizer en un estat molt més fràgil del que recordàvem i rodejat d'un parell de sanitaris que han pogut salvar-li la vida. 

Per la seva banda, figures del món de la política han volgut deixar el seu missatge de suport al periodista argentí, qui ha estat una figura clau a l'hora de comentar les decisions del procés i la resposta judicial a l'1-O. També alguns companys de professió han volgut desitjar-li una ràpida recuperació mentre altres usuaris destaquen la seva absència com a tertulià a certs programes de televisió.


Comentaris

envia el comentari