Pilar Rahola

Pilar Rahola, més eufòrica que mai amb la notícia que li ha alegrat la setmana

La periodista es mostra con una culer molt indignada amb la junta directiva

La periodista Pilar Rahola mai se’n calla una i aquest és un fet que la caracteritza. També és una culer de tota la vida, i està seguint ben de prop el cas de Josep Maria Bartomeu i tota la polèmica que envolta aquests mesos el club blaugrana.

Les seves opinions sobre l'equip no són gens positives, ja que creu que el president hauria de marxar abans de deixar encara una pitjor imatge del seu mandat. Per intentar explicar la seva opinió, Rahola ha compartit un vídeo a Youtube on li envia un clar missatge a Bartomeu, encara ell segurament mai ho vegi.

Rahola considera la gestió de Bartomeu un «desastre»

«Una de les coses més importants és saber acabar bé, anar-se’n bé dels llocs, i és evident que la junta directiva del Barça i el seu president no han sabut ni tan sols dimitir amb elegància, amb dignitat, amb una mica d’estil», assegura la periodista.

Pilar Rahola opina que la directiva ha volgut estar aferrada al poder fins a l’últim minut i ha allargat aquest procés per guanyar temps. Per això, tot això ho considera «un desastre» en tots els nivells possibles. «Desastre econòmic. Feina tindran els que han de venir per com trobaran els números i com gestionaran el Barça», s’indigna al vídeo compartit a Youtube.

«També ha estat un desastre social», assegura. Segons la comunicadora, el club ha creat una «desconfiança entre la massa social del Barça i la seva junta directiva». «Desastre esportiu, però també desastre èpic». Rahola s’emporta les mans al cap en recordar que Bartomeu es trobava darrere de l’últim escàndol del FC Barcelona, pel qual va pagar a una empresa externa perquè fes comentaris negatius sobre el club i els seus jugadors.

Rahola assegura que Bartomeu té «molt mal estil» a l’hora de fer les coses

Rahola opina que els últims anys de directiva de Bartomeu han estat un «desastre», però el que més l’indigna és veure com es nega a dimitir amb dignitat. «Quin mal estil. Quin mal estil de governar, de relacionar-se amb la massa social del Barça i la massa social catalana. Mal estil per dirigir un club tan important i digne. Quin mal estil aferrar-se al poder i quin mal estil anar-se’n», responia indignada la catalana. 

«Tanquem pantalla. Que vingui un cicle nou i retorni la glòria al Barça», concloïa. Sens dubte, Rahola ha expressat en poc més de dos minuts el pensament d’aquells culers que estan veient com el seu club protagonitza més polèmiques i portades per la seva junta directiva que pels jugadors dins del terreny de joc.